Αυτό το Land Rover Defender σας πάει παντού!

Το Land Rover Defender είναι ένα σκληροτράχηλο μοντέλο το οποίο δεν «μασάει» πουθενά και μεταφέρει τους επιβάτες του όπου επιθυμούν, όσο ζόρικη κι αν είναι η διαδρομή. Ένα τέτοιο μοντέλο λοιπόν ανέλαβε ο βελτιωτικός οίκος East Coast Defender και δημιούργησε το Project Neo.

Δείτε ακόμη: Ανανέωση για το Land Rover Discovery Sport (+video)

Η βάση του Project Neo είναι το Defender 110, το οποίο είναι αρκετά τροποποιημένο, μιας και φέρει ένα εξωτερικό σωληνωτό πλαίσιο για περισσότερη ενίσχυση και προστασία του αμαξώματος, οι προφυλακτήρες είναι από χάλυβα κατασκευασμένοι και υπάρχει έξτρα ενίσχυση στο πάτωμα του αμαξώματος. Αν πάλι χρειαστεί να ξεκολλήσει από πουθενά, έχει τοποθετηθεί κι ένα βαρούλκο. Στα φτερά έχει προστεθεί ένα έξτρα «φρυδάκι», ενώ πανέμορφες είναι οι ζάντες 20 ιντσών, με την κωδική ονομασία Kahn Mondial Retro. Η ανάρτηση είναι αλλαγμένη κι αυτή, με την νέα να αποτελείται από αμορτισέρ της Fox και τα ελατήρια προέρχονται από την Old Man Emu. Τέλος, κάτω από το καπό υπάρχει ένας 6.2 λίτρων κινητήρας με ισχύ 565 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Διαβάστε επίσης: Ένα ιδιαίτερο και πανάκριβο Land Rover Defender!

Αν εντυπωσιαστήκατε από την εξωτερική εμφάνιση του Defender, όταν δείτε τη καμπίνα του θα σας πέσουν τα σαγόνια. Αρχικά έχουν τοποθετηθεί 4 ανεξάρτητα μπάκετ καθίσματα, τα οποία είναι ντυμένα με ποιοτικό δέρμα και είναι ψυχόμενα και θερμαινόμενα. Το εργοστασιακό τιμόνι βρίσκεται παρατημένο σε κάποια αποθήκη, μιας και στη θέση του μπήκε ένα της Momo, ενώ υπάρχει και ένα ποιοτικό ηχοσύστημα της JL, στην οθόνη του οποίου αποτυπώνονται και τα δεδομένα από την κάμερα οπισθοπορείας.

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά για εμάς αποτελεί το ιδανικό αυτοκίνητο για διακοπές σε ελληνικό νησί ή σε κάποιο βουνό, με σκοπό να ανακαλύψουμε κάθε δύσβατη γωνιά του. Και με το εν λόγω Defender θα το καταφέρναμε για πλάκα.

Get it on Google Play Download on the App Store