Αυτό το Nissan Altima σε πάει παντού!

Φαίνεται πως η Nissan έχει μια αδυναμία με το χιόνι και τις ερπύστριες! Μετά το Nissan XTrail, ήρθε και η σειρά του Nissan Altima να αποκτήσει ερπύστριες και να μπορεί να κινηθεί σε κάθε είδους διαδρομή!

Το πλήρες όνομα του συγκεκριμένου project είναι Nissan Altimate AWD και ουσιαστικά πρόκειται για το 4κινητο sedan εξοπλισμένο με θηριώδεις ερπύστριες. Το συγκεκριμένο… ας το πούμε αυτοκίνητο, κατασκευάστηκε ώστε η Nissan να προωθήσει την 4κινητη έκδοση του Altima, η οποία είναι διαθέσιμη στις χώρες της Βόρειας Αμερικής.

Δείτε ακόμη: Ένα Nissan Juke για τα δύσκολα!

Για την κατασκευή του Nissan Altima-te AWD οι μηχανικοί της Nissan Καναδά, έχουν δαπανήσει περισσότερες από 250 εργατοώρες. Οι ερπύστριες προέρχονται από την εταιρεία American Track Truck και είναι η κορυφαία σειρά Dominator που παράγει η αμερικάνικη εταιρεία. Η τοποθέτηση έγινε από την Motorsports in Action, η οποία έκανε αρκετές τροποποιήσεις στο αμάξωμα, με πρώτη και κύρια το φούσκωμα των φτερών, ενώ και οι προφυλακτήρες έχουν προεκτάσεις για να κουμπώσουν.

Διαβάστε επίσης: Είναι αυτό το κλειδί του νέου Nissan GT-R; (+video)

Η Nissan δεν έδωσε τη παραμικρή λεπτομέρεια για τον κινητήρα του Nissan Altima-te AWD, αλλά κατά πάσα πιθανότητα, ενσωματώνεται ο κινητήρας των 2,5 λίτρων DIG, που αποδίδει 184 ίππους και 241 Nm ροπής και είναι ο κινητήρας που κινεί και το «πολιτικό» 4κινητο Altima.

Παρακολουθώντας και το παρακάτω video, πρέπει να είναι μοναδική εμπειρία η οδήγηση του συγκεκριμένου Altima και ειδικά σε ένα περιβάλλον όπως και στο video.

Get it on Google Play Download on the App Store