Αυτό το VW Transporter είναι διώκτης του εγκλήματος!

Το επαγγελματικό τμήμα της VW στο Essex, τροποποίησε ένα VW Transporter με σκοπό να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στην καταπολέμηση του εγκλήματος.

 Η «κλούβα» είναι ήδη στην υπηρεσία της βρετανικής αστυνομίας και μπορεί προορίζεται για μεταφορά κακοποιών.

Δείτε ακόμα: VW Transporter «με το πλάι κι όπου πάει» (+video)

Για την ακρίβεια το συγκεκριμένο Transporter, βασίζεται στην έκδοση Trendline, όπου το πίσω τμήμα του έχει διαμορφωθεί για να μπορεί να μεταφέρει μέχρι δύο κρατουμένους. Σαφέστατα και υπάρχει πρόβλεψη για τη θέση δυο αστυνομικών συνοδών, σε ξεχωριστό τμήμα, ενώ οι πίσω χειρολαβές έχουν αφαιρεθεί για να μην μπορούν να ανοιχτούν από μέσα. Σε ότι αφορά το φαίνεσθαι, το βαν είναι βαμμένο στα χρώματα της αστυνομίας, διαθέτει φάρο και σειρήνα ισχύος 100 watt.

Διαβάστε επίσης: Φορτωμένο τεχνολογία το νέο VW Transporter

Το αστυνομικό Transporter κινείται από έναν 2λιτρο κινητήρα πετρελαίου, με ισχύ 150 ίππων, συνδυάζοντας επιδόσεις, αλλά και οικονομία καυσίμου. Το δημόσιο ντεμπούτο του συγκεκριμένο Transporter πραγματοποιήθηκε στην Έκθεση Fleet Emergency NAPFM, πλαισιωμένο από ακόμα δύο ειδικά διαμορφωμένα αστυνομικά οχήματα, ένα Crafter και ένα Caddy.

Όπως δήλωσε κι ο διευθυντής επαγγελματικών οχημάτων της VW, Steven Cowell, «Το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται να πλαισιώσει ακόμα 2 αστυνομικά οχήματα. Αυτό προσφέρει στις αστυνομικές μας δυνάμεις, αξιόπιστη, πρακτική και οικονομική λύση βοηθώντας με τον τρόπο του στη πάταξη του εγκλήματος».

Get it on Google Play Download on the App Store