Αυξημένη ζήτηση για την Porsche Taycan

Ήδη 20.000 πελάτες έχουν δώσει την προκαταβολή των 2.500 ευρώ για την προ-κράτηση του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της γερμανικής μάρκας!

Αριθμός πελατών επιβεβαιωμένος, όπως και η δήλωση της Porsche, η οποία ανέφερε ότι το νέο ηλεκτρικό μοντέλο θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο!

Δείτε ακόμη: Ετοιμάζεται να σπείρει πανικό η νέα Porsche 911 Turbo;

Πριν από 3,5 χρόνια περίπου η Porsche μας αποκάλυψε το όραμα της για τα ηλεκτρικά μοντέλα με την Mission E. Τώρα, το περιβάλλον της αγοράς για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ωρίμασε, με την γερμανική μάρκα να μας φέρνει την Taycan. Για όσους δεν θυμούνται η Taycan είναι μια ηλεκτρική μπερλίνα, η οποία σύμφωνα με την Porsche θα κινείται από δυο ηλεκτροκινητήρες που συνδυαστικά θα αποδίδουν 600 ίππους και η συνολική αυτονομία θα είναι πάνω από 500 χλμ. Μάλιστα με φόρτιση μόλις 4 λεπτών η Porsche Taycan θα μπορεί να διανύσει 100 χλμ.!

Διαβάστε επίσης: Πως η νέα Porsche 911 είναι «βράχος» στην βροχή (+video)

Για την διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα, η Taycan θα χρειάζεται λιγότερο από 3,5 δλ., ενώ για τα 0-200 χλμ./ώρα μόλις 12 δλ. «Ο ενθουσιασμός που υπάρχει για την νέα Taycan, αποδεικνύει ότι οι πελάτες μας είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του ηλεκτρικού μοντέλου της Porsche. Ήδη 20.000 πελάτες έχουν ήδη δώσει το ποσό της προκαταβολής κι έτσι και εμείς ετοιμαζόμαστε να αυξήσουμε τις παραγωγικές μας δυνατότητες για τους προσφέρουμε την Taycan άμεσα», δήλωσε ο Detlev von Platen, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πωλήσεων της Porsche.

Get it on Google Play Download on the App Store