Πώς θα σας φαινόταν μια BMW 2 Shooting Brake;

Μετά το πρόσφατο φρεσκάρισμα και τη διεύρυνση προς τα «κάτω» της BMW 2 Coupe, με τη 218i και τους 154 ίππους, μια νέα ψηφιακή πρόταση έρχεται να δώσει ενδιαφέρον για τη βαυαρική 2άρα. Η πρόταση προέρχεται από γνωστό «βελτιωτή» των κοινωνικών δικτύων και έχει να κάνει με τη Shooting Brake βερσιόν της 2 Coupe.

Το μοντέλο της φωτογραφίας, θυμίζει βέβαια και τρίθυρη σειρά 1, αν και έχει πιο κεκλιμένη γραμμή οροφής πίσω από τις κολόνες και μεγαλύτερα πίσω παράθυρα. Οι ψηφιακές εικόνες προήλθαν από τον Theottle, ο οποίος ανέβασε τις… εμπνεύσεις του σε βίντεο στο youtube που βλέπετε παρακάτω. Οι ψηφιακές τροποποιήσεις του περιλαμβάνουν τη μακρύτερη οροφή που πλέον τελειώνει με μια πίσω πόρτα, υπάρχει επίσης μια αεροτομή στο πίσω μέρος, αλλά και ράγες οροφής, προφανώς για χρηστικούς λόγους. Η γραμμή του παραθύρου έχει αναδιαμορφωθεί για να ταιριάζει με το νέο στυλ, ενώ τα πίσω φώτα, ο προφυλακτήρας, ο διαχύτης, οι απολήξεις της εξάτμισης και οι τροχοί μεταφέρονται από το πραγματικό Coupe της Σειράς 2, αλλά με μικρές διαφορές όσον αφορά την M240i.

Η τελευταία παραμένει το κορυφαίο μέλος της σειράς, έως ότου η νέα M2 κάνει το ντεμπούτο της. Κάτω από το καπό φέρει τον 3,0 λίτρων straight-six κινητήρα της BMW, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης. Με 382 ίππους και 500 Nm ροπής, το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα και η μέση κατανάλωση υπολογίζεται από τη φίρμα στα 9,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Get it on Google Play Download on the App Store