BMW M1 με ελάχιστα χλμ. μπορεί να γίνει δική σου

Συνήθως αυτοκίνητα σαν τη BMW M1 έχουν περάσει κάποιου είδους αναπαλαίωση (μερική ή ολική), προκειμένου να έρθουν σε κατάσταση καινούργιου. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη BMW M1 που σας παρουσιάζουμε εδώ έχει μείνει ανέγγιχτη από ανθρώπινο χέρι και σίγουρα και από τον χρόνο, ο οποίος μοιάζει να μην την έχει γεράσει.

Δείτε ακόμη: Μοναδική BMW M3 E30 πωλήθηκε στο ίντερνετ

Η BMW M1 είναι πλέον ένα από τα πολύ σπάνια αυτοκίνητα, καθώς κατασκευάστηκε σε μόλις 453 μονάδες και 20 από αυτές ήταν αγωνιστικές εκδόσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που πλέον πολλές φορές αλλάζουν χέρια για τεράστια ποσά, που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ.

Αυτή εδώ η Alpine White Μ1 είναι του 1981 και παρά το γεγονός πως έχει λίγες φθορές εδώ και εκεί και στην αγγελία στο motorgt.com την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, πωλείται για 875.000 δολάρια (740.000 ευρώ)και σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται σε αυτήν, έχει μόλις 12.000 χιλιόμετρα. Το μόνο που δεν έχει επάνω της εργοστασιακό είναι οι ζάντες της BBS, με τον πωλητή πάντως να λέει πως θα βοηθήσει τον αγοραστή να βρει τις γνήσιες ζάντες πρώτης τοποθέτησης της BMW.

Στο εσωτερικό, όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες, τα πράγματα είναι όπως όταν βγήκε το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο, ενώ έχει ακόμη και το εργοστασιακό ράδιο και τις ανάλογες δερμάτινες επενδύσεις σε ταμπλό και καθίσματα.

Διαβάστε επίσης: BMW M1 αναγεννήθηκε και σπάει τα ταμεία!

Εμείς να θυμίσουμε πως η BMW M1 εφοδιαζόταν με 6κύλινδρο βενζινοκινητήρα 3.5 λίτρων ο οποίος απέδιδε 274 ίππους και 330 Nm ροπής και να τονίσουμε πως το αυτοκίνητο μπορεί να αποσταλεί οπουδήποτε στην υφήλιο.

Get it on Google Play Download on the App Store