BMW M5 του 1999 είναι «χαρτί» και πωλείται ακριβά!

H BMW M5 της σειράς Ε39 για πολλούς είναι μια από τις καλύτερες M5 που έχει κατασκευάσει ποτέ ο Γερμανός κατασκευαστής! Ένα τέτοιο «εργαλείο» σε άριστη κατάσταση, είναι διαθέσιμο από την Ολλανδική εταιρεία πώλησης μεταχειρισμένων, Autoleitner.

Δείτε ακόμα: Όποιος προλάβει αυτή τη BMW M3 E46 με 24.555 χλμ.

Ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης M5 είναι διαχρονικός και ακόμα και σήμερα το αμάξωμα είναι εξαιρετικά θελκτικό. Επίσης, δεν υπάρχει το παραμικρό ψεγάδι που θα αποτελέσει τροχοπέδη για την αγορά του. Βλέπετε ο μοναδικός ιδιοκτήτης της M5 ήταν «ψείρας» και την πρόσεχε σαν τα μάτια του.

Δείτε ακόμη: BMW M5 με 770 άλογα είναι συγκλονιστική! (+video)

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα νίκελ σημεία του αμαξώματος, τα οποία και σήμερα, 20 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του αυτοκινήτου, νομίζεις ότι βγήκαν τώρα από το εργοστάσιο. Μάλιστα κάνουν τρομερή αντίθεση με το επίσης καλοδιατηρημένο χρώμα, με τον κωδικό Oxford Green Metallic! Σε εξίσου εξαιρετική κατάσταση είναι και η καμπίνα της BMW M5, με τα καθίσματα να είναι ντυμένα με πολυτελές δέρμα Nappa, ενώ η ξύλινη επένδυση στο ταμπλό είναι σαν καινούργια!

Διαβάστε επίσης: Οι τιμές της BMW Σειρά 2 Gran Coupe στην Ελλάδα

Ο εξοπλισμός άνεσης είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας ηλιοροφή, ηλεκτρικό πίσω σκιάδιο, κινητό τηλέφωνο στο υποβραχιόνιο, οσφυϊκή υποστήριξη στα εμπρός καθίσματα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη, cruise control, σύστημα πλοήγησης, τηλεόραση, καθώς και CD changer με έξι CD.

Αν έχετε αρχίσει να σκέφτεστε την αγορά του, να σας ενημερώσουμε ότι η M5 διαθέτει ένα πλήρως ενημερωμένο service book και έχει μόλις 35.066 χλμ. στο κοντέρ. Απλά θα πρέπει να καταβάλλετε το διόλου ευκαταφρόνητο αντίτιμο των 49.500 ευρώ!

Δείτε ακόμη: BMW M5: 0-300 χλμ./ώρα σε 28 δλ.! (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store