BMW Σειρά 7 για «πολεμικές» καταστάσεις!

Όλοι έχουμε κατά νου ότι η 7αρα BMW είναι ένα πολυτελές μοντέλο που σε μετακινεί με ασφάλεια και πολυτέλεια στους αυτοκινητοδρόμους του κόσμου. Ένας Ρώσος είχε αντίθετη άποψη όμως!

Έτσι λοιπόν, πήρε μια πρώτης γενιάς BMW Σειρά 7 και την μετέτρεψε σε ένα τετρακίνητο θωρηκτό, εξαιρετικά υπερυψωμένο, που πάει παντού!

Δείτε ακόμα: Φουλ έξτρα BMW Σειρά 7 του 2015 ή νέα και βασική 320i;

Ο τρελο-Ρώσος ονόμασε το project «Valkyrie 766», η βάση του οποίου είναι η Σειρά 7 Ε32, η οποία κάτω από το καπό έχει έναν 8κύλινδρο κινητήρα 5.000 κ.εκ., με ισχύ 300 ίππων. Για να μπορέσει όμως να το κάνει θηρίο ανήμερο χρησιμοποίησε ως βάση το στρατιωτικό φορτηγό GAZ-66 και όλο το σύστημα μετάδοσης. Αυτό εξασφαλίζει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, διαθέτει τρία διαφορικά, όπου και τα τρία έχουν δυνατότητα κλειδώματος, αλλά εκεί που μένεις με το στόμα ανοιχτό είναι η τεράστια απόσταση από το έδαφος. Ο δημιουργός του ιδιαίτερου αυτού project δεν έδωσε περαιτέρω τεχνικές πληροφορίες, αλλά σίγουρα πολλά από τα μέρη του αμαξώματος και των επιμέρους τμημάτων είναι χειροποίητα.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε φωτιά BMW Σειρά 7 για να διαμαρτυρηθεί… (+videos)

Το εξαιρετικό είναι πως οδηγός κι επιβάτες της Valkyrie 766 μπορούν να απολαύσουν μοναδικές εκτός δρόμου διαδρομές από την άνεση της καμπίνας που προσφέρει μια Σειρά 7. Εάν είστε στη Ρωσία ή σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη χώρα (όταν με το καλό λήξει ο περιορισμός της κυκλοφορίας), να ξέρετε ότι μπορείτε να νοικιάσετε την Valkyrie 766. Οι δυο ώρες οδήγησης αυτού του μοναδικού δημιουργήματος θα σας κοστίσουν 80 ευρώ.

Δείτε το να κινείται στο φυσικό του περιβάλλον!

Get it on Google Play Download on the App Store