BMW Z4 Coupe όπως λέμε… νέα Toyota Supra

Πριν από λίγες ημέρες η BMW παρουσίασε με κάθε επισημότητα τη νέα γενιά της Z4, ένα αυτοκίνητο πολυαναμενόμενο για πολλούς και διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι το γεγονός πως αποτελεί… συμπαραγωγή με την Toyota, η οποία θα επαναφέρει στο προσκήνιο το Supra.

Δείτε ακόμη: Ανανεωμένο Mazda MX-5 με ισχυρότερα μοτέρ

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο εταιρείες, εκτός από πολλά άλλα, προβλέπει και πως η BMW Z4 θα είναι αποκλειστικά roadster ενώ το Toyota Supra αποκλειστικά κουπέ. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον ανεξάρτητο σχεδιαστή X-Tomi από το να μας παρουσιάσει την BMW Z4 με κουπέ αμάξωμα. Όπως φαίνεται και από την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα πιο πάνω το γερμανικό μοντέλο είναι εξαιρετικό και ως κουπέ με τα σήματα μάλιστα της M στο εμπρός φτερό και τα φρένα.

Παρόλα αυτά, εμείς θα λέγαμε πως αυτό που βλέπουμε δεν είναι μία BMW Z4 Coupe αλλά το νέο Toyota Supra, καθώς δεν νομίζουμε πω θα απέχει πολύ από αυτό το αποτέλεσμα, χωρίς φυσικά να έχει σήματα M…

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή BMW X3 xDrive20d

Θυμίζουμε πως η νέα BMW Z4, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ, θα ξεκινήσει την καριέρα της ως M40i First Edition. Κάτω από το καπό της θα έχει τον 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα απόδοσης 340 ίππων, που της χαρίζει 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,6 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store