Χάρμα οφθαλμών αυτή η Ferrari 488 Pista

Όταν έχουμε να κάνουμε με supercars και ειδικότερα με αυτά που έχουν ως σήμα τους το όρθιο αλογάκι, είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσουμε ψεγάδι, είτε στην εμφάνιση, είτε στην απόδοση τους. Όμως όπως λέει κι ο λαός, εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο και με αυτό το σκεπτικό, ο τυχερός κάτοχος της Ferrari 488 Pista, έβαλε τις απαραίτητες πινελιές και κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοντέλο που το κοιτάς και σου πέφτει το σαγόνι!

Δείτε ακόμη: H Ferrari 488 Pista σπάει τα χρονόμετρα στο Magny-Cours (+video)

Αρχικά να ξεκινήσουμε από το χρώμα. Ενώ οι περισσότερες Ferrari έχουν αποκτηθεί ως κόκκινες ή κίτρινες, η συγκεκριμένη είναι βαμμένη σε ένα ιδιαίτερα αστραφτερό ασημί χρώμα που κεντρίζει τα βλέμματα! Όμως ο ιδιοκτήτης της είναι αρκετά μερακλής και γουστόζικος και φρόντισε να βάλει μικρές λευκές και κόκκινες λωρίδες, οι οποίες «τρέχουν» το αμάξωμα από το εμπρός spoiler έως και το πίσω μέρος της Ιταλίδας καλλονής! Τα carbon μέρη της 488 Pista, έχουν βαφτεί σε κόκκινο χρώμα, απόχρωση που υπάρχει σε αφθονία και μέσα στον κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: Νέα αιθέρια Ferrari 488 Pista Spider

Ο τυχερός ιδιοκτήτης της 488 Pista, με το βάψιμο των ανθρακονημάτων ακολουθεί μια μόδα που την ενστερνίζονται κατασκευαστές Hypercars και Supercars, όπως οι Pagani, Koenigsegg αλλά και η McLaren, θέλοντας έτσι να δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά στα δημιουργήματά τους.

Get it on Google Play Download on the App Store