Δεκάχρονο κοριτσάκι πήρε δώρο Mercedes-AMG G63!

Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με άστρο και κάστρο. Μια ζωή στρωμένη εξαρχής και το μέλλον διασφαλισμένο, χάρις στην οικονομική επιφάνεια των γονιών και της κληρονομιάς που αυτή θα επιφέρει στο/στους διάδοχο/ους, όταν οι πρεσβύτεροι αφήσουν το μάταιο τούτο κόσμο. Ματαιότης που πολλαπλασιάζεται από την πρεμούρα της επίδειξης μέσω των social media. Σε αυτά τα «απόνερα» περιλαμβάνονται παράλογες ενέργειες, όπως το να παίρνει ένα 10χρονο δώρο μια Mercedes-AMG G63 585 ίππων!

Το τυχερό και γλυκύτατο κοριτσάκι είναι η κόρη του ζεύγους Adam και Emily Abraham, δυο επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των κοσμηματοπωλείων στο Λονδίνο. Ως γνήσιοι «λεφτάδες» που θέλουν να δειχτούν, έχουν την προσωπική τους σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το όνομα «η κόρη του δισεκατομμυρίουχου». Οτιδήποτε αγοράζουν στη μικρή Moo, ανεβαίνει στα social media. Και δισεκατομμυριούχοι μπορεί να μην είναι, αλλά η περιουσία τους εκτιμάται σε δεκάδες εκατομμύρια. Κάτι που τους επιτρέπει να ψωνίζουν στη θυγατέρα τους διαμαντένια βραχιόλια, μαργαριταρένια κολιέ, πανάκριβα ρούχα, τσάντες Hermes και εσχάτως SUV 200.000 λιρών (πάνω από 228.000 ευρώ).

Οι Abraham αγόρασαν μια Mercedes-AMG G63 Urban Edition για τη μικρή, παρότι θέλει 3-4 χρόνια ακόμα για να φτάνει τα πεντάλ και 8 για να μπορεί να το οδηγήσει νόμιμα. Μάλιστα έντυσαν την κορυφαία G-Class σε μια μεμβράνη, στα χρώματα του αγαπημένου της μονόκερου. «Unicorn iridescent» λέγεται η απόχρωση, η οποία ταυτόχρονα θυμίζει το αγαπημένο μανικιούρ της μητέρας της. Η Moo με τη σειρά της, που πληρώνεται κανονικά αναλόγως των views στα videos, δηλώνει λάτρης των αυτοκινήτων και πως στο μέλλον θέλει να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση. Στο μεταξύ, περιμένει να μεγαλώσει για να μπορέσει να οδηγήσει το πρώτο της αυτοκίνητο, που οι περισσότεροι εξ ημών δεν θα αποκτήσουμε ούτε σε τρεις ζωές.

Get it on Google Play Download on the App Store