Δεν έχετε καινούργιο αμάξι; Πάρτε το σε άρωμα!

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου είναι μία ξεχωριστή εμπειρία. Η όψη του καλογυαλισμένου αμαξώματος, τα καινούρια ελαστικά και όταν ανοίγεις την πόρτα… αυτό το άρωμα!

Όσοι έχετε μπει σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, η μυρωδιά του σίγουρα σας έχει αποτυπωθεί στον εγκέφαλο και για πολλούς είναι μια από τις ωραιότερες μυρωδιές!

Δείτε ακόμα: Πως η 11η Σεπτεμβρίου άλλαξε την αγορά αυτοκινήτου;

Αυτό ακριβώς ώθησε την ομάδα του Auto Trader να δημιουργήσει ένα άρωμα με αυτήν ακριβώς την… εσάνς! Κι όχι δεν μιλάμε για άρωμα αυτοκινήτου, αλλά για το νέο ανδρικό άρωμα «Eau De New Car», το οποίο σύμφωνα με τους δημιουργούς είναι το «άρωμα της επιτυχίας»! Έτσι ο άνδρας που το χρησιμοποιεί είναι αποδεδειγμένα πετυχημένος όπως φαίνεται και από το διαφημιστικό σποτ του. Παρά την εξαιρετική περιγραφή και παρουσίασή του, οι απόψεις φαίνονται να κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση. Ποια είναι αυτή;

Διαβάστε επίσης: Με την αγορά αυτοκινήτου δώρο μια καραμπίνα!

Το άρωμα αυτό χρησιμοποιείται ως σπρέι για την ανανέωση της μυρωδιάς του αυτοκινήτου κι όχι για προσωπική χρήση. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί και δεν ξέρουμε κατά πόσο η μυρωδιά, μοιάζει με αυτή του νέου αυτοκινήτου! Όμως η δοκιμή δεν είναι εύκολη υπόθεση, μιας και το άρωμα αυτό κυκλοφορεί μόνο στο διαδίκτυο, στην ομολογουμένως αρκετά υψηλή τιμή των 192 ευρώ! Επιπρόσθετα, η παραγωγή του είναι περιορισμένη, οπότε κάθε υποψήφιος αγοραστής μπορεί να παραγγείλει μόλις ένα τεμάχιο.

Δείτε ακόμα: Αυτοκίνητα 10 ετών με λίγες και πολλές βλάβες

Get it on Google Play Download on the App Store