Δεν φαντάζεστε πόσο πουλήθηκε αυτό το Lada Niva

Το Lada Niva είναι πλέον το μακροβιότερο αυτοκίνητο που συνεχίζει να παράγεται ίδιο ουσιαστικά (με κάποιες βελτιώσεις) από το 1977 μέχρι σήμερα, ενώ έχει ένα φανατικό κοινό, λόγω των σκληροτράχηλων εκτός δρόμου χαρακτηριστικών του. Ανέκαθεν το Niva ήταν ένα «σπαρτιάτικο» 4×4 με ελάχιστες ανέσεις και ανύπαρκτα στοιχεία ασφαλείας.

Δείτε ακόμη: Γυναίκα με Lada τρολάρει… αστυνομικούς! (+video)

Το συγκεκριμένο όμως 5θυρο Lada Niva διαθέτει ένα μεταμορφωμένο εσωτερικό που θυμίζει αντίστοιχο από Mercedes G-Class, ενώ αλλαγές έχει κάνει ο κάτοχός του και στο αμάξωμα. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι αυτό το Niva του 2009 με 117.000 χιλιόμετρα και τον στάνταρ κινητήρα των 1.7 λτ. ισχύος 83 ίππων πουλήθηκε στην απίστευτη τιμή των 20.000 ευρώ και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το εσωτερικό του είναι επενδυμένο με δέρμα σε κάθε επιφάνειά του, όπως είναι στο ταμπλό, στην κονσόλα, στις πόρτες, στα καθίσματα, μέχρι και στην οροφή. Παράλληλα τα λίγα πλαστικά τμήματα έχουν βαφτεί στην ίδια απόχρωση με το δέρμα, έχει τοποθετηθεί τιμόνι από νέο Lada, ενώ διακρίνεται και κουμπί Start/Stop στη θέση της μίζας. Μεταξύ των προσθηκών είναι και μια μεγάλη ηλεκτρική ηλιοροφοή.

Εξωτερικά το πολυτελές αυτό Niva διαθέτει νέους προφυλακτήρες, bull bar, φώτα εμπρός και πίσω τεχνολογίας LED, σκαλοπάτια, νέες ζάντες, διπλές εξατμίσεις, καθρέπτες από Mercedes και πολλά ακόμα καλούδια. Μερακλής σίγουρα ο προηγούμενος κάτοχός του, αλλά φυσικά και ο νέος που έδωσε τόσα λεφτά για ένα Lada Niva.

Δείτε ακόμη: Τσιμεντωμένο Lada αρνείται να πεθάνει (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store