Οι πρώτες φωτογραφίες χωρίς καμουφλάζ του νέου Kia XCeed

Λίγες ημέρες μας μένουν μέχρι την επίσημη παρουσίαση του νέου Kia Xceed και ήδη οι πρώτες φωτογραφίες του χωρίς καμουφλάζ κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Το πρώτο κι άμεσο συμπέρασμα είναι πως οι φωτογραφίες του «ακάλυπτου» μοντέλου, ταιριάζουν με το σκίτσο που είχαμε δει προ μηνών, με το Xceed να υιοθετεί τη σχεδιαστική ταυτότητα και των υπολοίπων μοντέλων της Kia. Για όσους δεν θυμούνται, να αναφέρουμε πως το Xceed θα είναι το πρώτο crossover της κορεάτικης φίρμας το οποίο θα βασίζεται πάνω στο Ceed.

Δείτε ακόμη: Ποιο είναι το δημοφιλέστερο Kia στην Ευρώπη;

Εμπρός συναντάμε την κλασική πλέον «μύτη της τίγρης», με τη γρίλια να ξεχωρίζει με τις μεταλλικές λεπτομέρειες, ενώ πίσω εντυπωσιακά είναι τα φωτιστικά σώματα, τα οποία ξεκινάνε από το μέσο των πίσω φτερών και φτάνουν μέχρι την πίσω πόρτα, όπου στο ανώτερο σημείο της υπάρχει μια διακριτική αεροτομή. Τέλος, τα μαύρα προστατευτικά των τροχών ενισχύουν τον crossover χαρακτήρα του μοντέλου.

Διαβάστε επίσης: Ηλεκτρικό Kia από το μέλλον στην Γενεύη

Επίσης πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί προς το παρόν, αλλά εικάζεται πως το νέο Xceed θα ενσωματώνει την κινητήρια γκάμα του μικρομεσαίου Ceed, δηλαδή τους turbo κινητήρες βενζίνης 1,0 & 1,4 λίτρων με ισχύ 120 και 140 ίππων αντίστοιχα, ενώ θα υπάρχει κι ο πετρελαιοκινητήρας 1,6 λίτρων η ισχύς του οποίου αγγίζει τους 136 ίππους. Οι φήμες επίσης θέλουν να ενσωματώνεται και μια plug-in υβριδική έκδοση, η ισχύς της οποίας θα ξεπερνάει τα 200 άλογα.

Get it on Google Play Download on the App Store