Διαρροή επίσημων εικόνων του Infiniti QS

Την επόμενη βδομάδα στην έκθεση της Σανγκάης, η Infiniti θα παρουσιάσει το ηλεκτρικό σπορ μοντέλο της, το Infiniti Qs Inspiration concept! Σήμερα δυο teaser εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα το πρωτότυπο μοντέλο θα απεικονίζει το όραμα της μάρκας για τα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της, τα οποία θα διακρίνονται για την πολυτέλεια, το δυναμισμό τους, αλλά και για το οικολογικό προφίλ τους.

Δείτε ακόμη: Infiniti Project Black S: Με τεχνολογία από Φόρμουλα 1 (+video)

Η Infiniti θα κατασκευάσει το φουτουριστικό της QS πάνω στην πλατφόρμα που έχει εξελίξει για τα ηλεκτρικά της μοντέλα, ενώ δεν αποκλείει η μετάδοση της κίνησης να γίνεται και στους τέσσερις τροχούς. Σχεδιαστικά τώρα το πρωτότυπο μοντέλο ξεχωρίζει με τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα, τόσο εμπρός, όσο και πίσω, με όλο αμάξωμα να διακρίνεται για τον μυώδη σχεδιασμό του, ενώ τις εντυπώσεις κερδίζουν οι μεγάλοι τροχοί, αλλά και οι κάμερες που χρησιμοποιούνται αντί για τους συμβατικούς καθρέπτες.

Διαβάστε επίσης: Έτσι λειτουργεί ο κινητήρας μεταβλητής συμπίεσης της Infiniti (+video)

Για το νέο πρωτότυπο μοντέλο έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος της Infiniti, κ. Christian Meunier, ο οποίος ανέφερε: «Βρισκόμαστε στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, η οποία θα μας επιτρέψει να ανανεώσουμε τα διαπιστευτήριά μας ως καινοτόμα μάρκα. Είμαστε έτοιμοι και θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα νέα δεδομένα που επιτάσσει η ηλεκτροκίνηση»!

 

Get it on Google Play Download on the App Store