Διέλυσε την Corvette του μετά από μόλις 24 χιλιόμετρα!

Έχουμε παρατηρήσει πως υπάρχουν αρκετά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με ελάχιστα χιλιόμετρα στο οδόμετρο. Η πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος μπορεί να έχει δυο μορφές: «γυρισμένο» κοντέρ ή τρακαρισμένο. Η συγκεκριμένη άτυχη Corvette είναι ολοφάνερο σε ποια κατηγορία εμπίπτει…

Δείτε ακόμα: Τρακάρισμα με γνήσια και «μαϊμού» ανταλλακτικά σοκάρει (+video)

Προφανώς οποιοδήποτε αυτοκίνητο 460 ίππων, ικανό να πραγματοποιεί το 0-100 σε 3,6 δευτερόλεπτα απαιτεί μια περίοδο εκμάθησης και προσαρμογής από τον οδηγό του. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα αμερικάνικο muscle car, με 630 Νm από 6.200 πληθωρικά κυβικά να καταλήγουν στους πίσω τροχούς. Ο άνθρωπος που έφερε την ολοκαίνουργια Corvette Grand Sport σε αυτή την κατάσταση λογικά δεν το είχε υπόψιν, με τα αποτελέσματα να είναι αποκαλυπτικά. Το αυτοκίνητο πρόλαβε να κάνει μόλις 15 μίλια (24 κάτι χιλιόμετρα) πριν ο χειριστής του προσκρούσει πλαγιομετωπικά σε παρακείμενη μπαριέρα, κατά πάσα πιθανότητα ύστερα από κάποιου είδους οδηγικής «λεβεντιάς».

Διαβάστε επίσης: Οι μαγκιές θέλουν… χέρια (+video)

Το μόνο καλό είναι ότι πλέον η τιμή έπεσε από τις 66.490 δολάρια -που κοστίζει η Corvette Grand Sport στις Η.Π.Α- στις 20.600, καθιστώντας το εν λόγω δείγμα ιδανικό τροπέτο. Επίσης, τα πλαϊνά αεροδυναμικά βοηθήματα και ολόκληρο το πίσω μέρος έμειναν άθικτα, που σημαίνει ότι θα μπορούσε κάποιος ιδιοκτήτης παλαιότερης Corvette να ξεκινήσει διαδικασία εκσυγχρονισμού. Η ουσία, ωστόσο, βρίσκεται στον V8. Από την στιγμή που στην Αμερική έχουμε δει Mazda MX-5 να φοράνε τον LT1, το μέλλον του συγκεκριμένου μοτέρ μάλλον είναι προδιαγεγραμμένο για κάποια μάντρα.

Get it on Google Play Download on the App Store