Διέλυσε το Honda Integra του ακριβώς πριν το δώσει!

Υπάρχουν πολλές κωμικοτραγικές ιστορίες που θα ακούσει κάποιος, σχετικά με αγοραπωλησίες αυτοκινήτων. Τον “λαχνό” που τράβηξε ο κάτοχος του συγκεκριμένου Honda Integra πάντως, δύσκολα θα ξαναπετύχει άνθρωπος.

Μέχρις ενός σημείου, όλα έβαιναν τυπικά ως προς την πώληση του αυτοκινήτου. Κατά τα πρότυπα των άψογα συντηρημένων DC2, ο κάτοχος ζητούσε όσα του έλειπαν (51.000 δολάρια ή 42.900 ευρώ, στην προκειμένη). Παρά τις 137.000 χλμ. του κοντέρ, η σχολαστική κατάσταση στην οποία βρισκόταν το Integra και η συλλεκτικότητά του δεν δυσκολεύτηκαν να προσελκύσουν αγοραστή. Ο οποίος πλειοδότησε για το Type R, αλλά χωρίς να πέσουν οι υπογραφές. Το λευκό Honda, πάντως, ήταν “κλεισμένο”. Κάπου εκεί, αποφάσισε να κάνει ένα μοιραίο για την τσέπη του λάθος. Πριν παραδώσει τα κλειδιά του Integra, είπε να πάει μια τελευταία βόλτα μαζί του, εν είδει αποχαιρετισμού.

Σε αυτή τη βόλτα, λοιπόν, όλα πήγαν στραβά. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του -κατά πολλούς- καλύτερου μπροστοκίνητου όλων των εποχών, καταλήγοντας σε σφοδρή σύγκρουση. Το εμπρός μέρος καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς, ενώ δεν θα μπορούσαν να μην ανοίξουν οι αερόσακοι. Προφανώς αγοραστής δεν υφίσταται πλέον, ενώ ακόμα και να ξαναβγεί σε δημοπρασία ή αγγελία επισκευασμένο, δεν υπάρχει περίπτωση η τιμή ούτε κατά φαντασία να πλησιάσει τις 51.000 δολάρια. Δείτε πώς ήταν το Integra, πριν το “μπαμ”.

Get it on Google Play Download on the App Store