Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία της νέας Toyota Supra

Εδώ και πολύ καιρό έχουμε αλλεπάλληλα επεισόδια στο σίριαλ «νέα Toyota Supra». Πρωτότυπα δοκιμών, κατασκοπευτικές φωτογραφίες, ψηφιακές απεικονίσεις, πρωτότυπα αγωνιστικών εκδόσεων, σκοτεινές εικόνες. Σήμερα η αναμονή λαμβάνει τέλος, καθώς έχουμε την πρώτη φωτογραφία από την τελική μορφή του πολυαναμενόμενου μοντέλου.

Δείτε ακόμα: Η εξέλιξη της Toyota Supra από το 1978 έως σήμερα (+video)

Έχοντας διαρρεύσει προφανώς μέσα από κάποιο τρέιλερ μεταφοράς και με την κουκούλα να είναι έτοιμη να την καλύψει, η 5η γενιά της Supra επαληθεύει τα renderings που είχαμε δει από το Supra MKV Forum – το οποίο είναι υπεύθυνο και την σημερινή διαρροή. Στο εμπρός μέρος, το μόνο που έχουμε την ευκαιρία να δούμε, δεσπόζει ο προφυλακτήρας με τις τεράστιες εισαγωγές αέρα. Τα φωτιστικά σώματα είναι αιχμηρά, εισέρχοντας αρκετά βαθιά στην μάσκα και θυμίζοντας τα αντίστοιχα του FT-1 Concept. Για το προφίλ και το πίσω μέρος θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Για τα μηχανικά μέρη πάλι, όχι τόσο. Ξέρουμε ότι η Supra αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την BMW και εξοπλίζεται με έναν 6κυλινδρο εν σειρά twinturbo 3 λίτρων και απόδοσης 335-350 ίππων. Για το κιβώτιο το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται για χειροκίνητο. Aν πάρουμε την όμορη Ζ4 ως μπούσουλα μιλάμε για το 8τάχυτο αυτόματο της ZF, το οποίο στο roadster της BMW στέλνει 340 ίππους στους πίσω τροχούς. Οπότε η Supra ΜΚV θα έχει τουλάχιστον τα ίδια άλογα, με τον αριθμό «350» να είναι ο πιθανότερος. Επίσης θα υπάρξει και βασική έκδοση, με 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: Η Supra GR Super GT δεν είναι το Toyota που έχεις συνηθίσει

Περισσότερα στην επίσημη πρεμιέρα του ιαπωνικού sportscar, σε λίγες μέρες.

Get it on Google Play Download on the App Store