Άψογη Toyota Supra πωλήθηκε πολλά λεφτά

Η νέα Toyota Supra βρίσκεται προ των πυλών και όπως είναι λογικό έχει στρέψει τους προβολείς του ενδιαφέροντος επάνω της, καθώς πρόκειται για ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα αυτοκίνητα της Toyota και όχι μόνο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποιες Toyota Supra πρώτης γενιάς, οι οποίες είναι ικανές ακόμη και σήμερα να κλέψουν λίγη από την δόξα. Ειδικά αν είναι σε τόσο καλή κατάσταση όπως αυτή η Supra του 1994 που βλέπουμε πιο πάνω.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το μοντέλο της Toyota με αβέβαιο μέλλον

Η αγγελία βρίσκεται στο Bring a Trailer και κάνει λόγο για μοντέλο άψογης κατάστασης, με μόλις 5.664 μίλια (9.115 χλμ.) στο οδόμετρό του και σε πλήρως εργοστασιακή κατάσταση. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για ένα αυτοκίνητο σαν και αυτό, που πραγματικά ελάχιστοι δεν το έχουν πειράξει καθόλου.

Σύμφωνα πάντοτε με την αγγελία, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, όλα τα πάνελ του αμαξώματος είναι στο εργοστασιακό τους Super White χρώμα, οι ζάντες του είναι 17 ιντσών, εργοστασιακές, ενώ ο εξακύλινδρος twin-turbo 3.0 λτ. 2JZ κινητήρας των 320 ίππων είναι άθικτος και συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης, ένα μήνα πριν πωληθεί είχε τοποθετηθεί νέα μπαταρία και φίλτρο λαδιού.

Διαβάστε επίσης: Πως και γιατί χάνει ιπποδύναμη ο κινητήρας

Όσον αφορά στην τιμή της, αυτή ξεκίνησε περίπου από τα 60.000 δολάρια και τελικά μετά από 27 προσφορές πωλήθηκε έναντι του ποσού των 80.500 δολαρίων (69.000 ευρώ). Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όποιον την έκανε δική του και να την προσέχει σαν τα μάτια του!

Get it on Google Play Download on the App Store