Δημοπρασία ΟΔΔΥ με Opel Tigra από 150 ευρώ!

Την Πέμπτη 11-07-2019 και ώρα 10.00 π.μ., θα γίνει στην αίθουσα του Εντευκτηρίου
Συνταξιούχων του Ο.Λ.Θ., στον πρώτο προβλήτα του Λιμένα Θεσσαλονίκης δίπλα στην Αποθήκη Δ, προφορική πλειοδοτική Δημοπρασία για να πουληθούν το καθένα χωριστά, τα παρακάτω επιβατικά  αυτοκίνητα για κυκλοφορία και Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) των Τελωνείων: Α΄ Θεσσαλονίκης, Δράμας, Καβάλας, Κήπων, Κιλκίς, Κρυσταλλοπηγής, Ξάνθης, Καστοριάς, Ορεστιάδας, Σερρών, του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Παν.Γεν.Νοσοκομείου Έβρου.

Δείτε ακόμα: Τα σημεία «SOS» των ντίζελ κινητήρων

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες για τα οχήματα προς
κυκλοφορία είναι 300 ευρώ , ενώ για τα οχήματα προς διάλυση και Ο.Τ.Κ.Ζ. είναι 100 ευρώ. Τα δημοπρατούμενα αυτοκίνητα, είναι μεταχειρισμένα με ζημιές, φθορές και ελλείψεις
και χρειάζονται επισκευή πριν να τεθούν σε κυκλοφορία. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τα εξετάζουν μαζί με τεχνικούς της επιλογής τους. Με βάση τους νέους όρους πώλησης (άρθρο 22), αιτήσεις για αναστροφές-ακυρώσεις αγοροπωλησιών δεν γίνονται δεκτές εξαιρουμένων των περιπτώσεων που με βεβαίωση της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών προκύπτει ότι το όχημα δεν δύναται να κυκλοφορήσει. Πολλά από τα στοιχεία των αυτοκινήτων, όπως έτος κατασκευής, κυβισμός, τύπος κλπ, ελήφθησαν από τις εξωτερικές ενδείξεις τους, για την καλύτερη ενημέρωση των αγοραστών.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ελέγξετε αν ένα μεταχειρισμένο έχει γυρισμένα χιλιόμετρα

Για να αφήσουμε στην άκρη τα γραφειοκρατικά και να μπούμε στο «ψητό», ξεχωρίζουμε ένα Opel Tigra του 1997 -στο χαρακτηριστικό «χρυσομυγί» χρώμα- με τιμή εκκίνησης τα 150 ευρώ, ένα Audi S3 1ης γενιάς (1998) στα 900 ευρώ, μια Jaguar XJ του 1993 στα 1.200 ευρώ, για τους λάτρεις του off roading ένα Land Rover Discovery του 1993 στα 150 ευρώ και για όσους θέλουν premium ντίζελ κουπέ, μια Mercedes CLK 270 CDI του 2003 στις 2.000 ευρώ.

Την πλήρη λίστα με τα προς δημοπράτηση αυτοκίνητα μπορείτε να δείτε εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store