Έφαγε «άκυρο» το νέο μικρό SUV της Toyota

Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει διάφορα προβλήματα και ζημιές εκατομμυρίων ευρώ, όπως είναι και η πρόσφατη ακύρωση της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης. Παρόλα αυτά οι αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσίασαν μέσω διαδικτύου τα νέα μοντέλα που θα αποκάλυπταν στη Γενεύη και μπορεί να μην τα είδαμε από κοντά, όμως μάθαμε πολλές πληροφορίες για αυτά.

Δείτε ακόμη: Πόσο κάνει το νέο Toyota GR Yaris 272 PS;

Ωστόσο, η Toyota ακύρωσε την εμφάνιση του νέου μικρού SUV μοντέλου της που είχε ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει σήμερα στην Έκθεση της Γενεύης και τελικά θα το κρατήσει μυστικό. Η παρουσίασή του θα καθυστερήσει εβδομάδες ή και μήνες, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Automotive News. Άλλωστε οι πωλήσεις του νέου μικρού SUV της Toyota θα ξεκινήσουν σε ένα χρόνο από τώρα, δηλαδή το Μάρτιο του 2021. Οπότε δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη, αφού προηγείται το λανσάρισμα του νέου Yaris.

Δείτε ακόμη: 0-190 χλμ./ώρα με Toyota C-HR 184 PS (+video)

Το πρώτο B-SUV της Toyota θα συνδυάζει την αυξημένη απόσταση από το έδαφος με ένα ευφυές σύστημα 4κίνησης (θα υπάρχει και 2κίνητο) και την τελευταία υβριδική τεχνολογία της Toyota. Το νέο μικρό SUV της Toyota θα βασίζεται στην πλατφόρμα GA-B και θα παράγεται στο εργοστάσιο της Γαλλίας, μαζί με το Yaris.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Toyota Corolla 1.2T 116 PS

Get it on Google Play Download on the App Store