«Έφυγε» ο ιδρυτής της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος

Η εταιρία που έγινε συνώνυμο της οδικής βοήθειας στη χώρα μας, αποχαιρέτησε τον άνθρωπο που τη δημιούργησε. Ο Γιάννης Ραπτόπουλος, ιδρυτής της Express Service, απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών, δίχως να γίνονται ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου, σύμφωνα με το voria.gr.

Σε ανάρτηση στο Facebook της επιχείρησης, οι εργαζόμενοι της Exrpess Service εύχονται «καλό ταξίδι στον ιδρυτή της οδικής βοήθειας στην Ελλάδα».

Ο «Mr. Exrpess Service» εδραιώθηκε στο ελληνικό επιχειρείν τη δεκαετία του ’80. Μεγάλωσε στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη και το 1957 άρχισε να δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων. Στη συνέχεια σπούδασε στη σχολή του Ευκλείδη ενώ δούλεψε και ως τεχνίτης στον ΟΑΣΘ. Άνοιξε το δικό του συνεργείο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και το 1977 ίδρυσε την Express Service.

Από τα πρώτα στάδια ανάπτυξής της ξεχώρισε για την ποιότητα των υπηρεσιών της, ενώ πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση, φτάνοντας σε σημείο να απασχολεί πάνω από 1.300 εργαζομένους. Έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες οδικής βοήθειας πανευρωπαϊκά, αποκτώντας διεθνή φήμη και δημιουργώντας συνεργασίες με αστέρες, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η πιο διάσημη στιγμή της Express Service, όμως, και μια από τις πλέον περίφημες γενικότερα στον εντός συνόρων χώρο του αυτοκινήτου, ήταν όταν έφερε στην Ελλάδα τον «Ιππότη της Ασφάλτου» για τις ανάγκες διαφημιστικού-υπερπαραγωγή! Τόσο ο David Hasselhoff όσο και ο KITT, είχαν «επιστρατευθεί» για να προμοτάρουν τις υπηρεσίες της Express, ως της «ταχύτερης οδικής βοήθειας στην Ευρώπη»!

Get it on Google Play Download on the App Store