Είναι αυτό το πιο επιβλητικό αγροτικό στον πλανήτη;

Το διπλοκάμπινο Dodge Ram (ή RAM 1500, όπως είναι η επίσημη ονομασία του πλέον) είναι ένα από τα πιο ογκώδη pickup που βγαίνει από εργοστάσιο: 6.142 χλστ. μήκους, 2.085 χλστ. πλάτους, σχεδόν 2 μέτρα ύψος (1.966 χλστ.) και μεταξόνιο που αγγίζει τα 4 (3.899 χλστ.). Από μηχανικής άποψης δεσπόζει ο V8 Ηemi των 5.7 λίτρων, 396 ίππων και 556 Nm ροπής. Ο βελτιωτικός οίκος Ο.CT. πάντως θεωρεί πως το μεγάλο RAM δεν είναι αρκετά εκφοβιστικό.

Δείτε ακόμα: «Αγροτική» κόντρα μεταξύ 5 pickup (+video)

Για αυτό και επιστρατεύει έναν κομπρέσορα, στέλνοντας την ισχύ σχεδόν στα 500 άλογα (480) και την ροπή στα 660 Nm. Eργοστασιακά, το «θωρηκτό» των 2,3 τόνων επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 7.9 δλ. και φτάνει σε μια τελική της τάξης των 180 χλμ./ώρα, με την παρέμβαση ηλεκτρονικού περιοριστή. Το συγκεκριμένο κατεβάζει τον αντίστοιχο χρόνο κατά 1 δλ. και μπορεί να φτάσει τα 205 χλμ./ώρα με την αφαίρεση του ηλεκτρονικού δεσμοφύλακα, όμως η ουσία δεν κρύβεται…στην ουσία.

Διαβάστε επίσης: Ρώσος μετατρέπει την Mercedes X-Class σε τανκ!

Αυτό που μετράει περισσότερο για το RAM 1500 της O.CT. είναι το bullying που κάνει στους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου, πάντα μιλώντας για εργοστασιακά μοντέλα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αυστραλός βελτιωτής δεν έχει παρέμβει καθόλου στην εμφάνιση του θεόρατου αγροτικού, αφήνοντας το ατελείωτο νίκελ στην μετώπη-«τοίχο» και το συνολικό physique του RAM να δηλώσει τις προθέσεις του. Οι οποίες είναι η εξής μία: κυριαρχία.


Get it on Google Play Download on the App Store