Έκρηξη ισοπέδωσε εργοστάσιο ανακατασκευής Chevrolet Corvette

Μια τεράστιας ισχύος έκρηξη στο Houston των Η.Π.Α., διέλυσε εγκαταστάσεις ανακατασκευής Chevrolet Corvette. Τα αποτελέσματα της έκρηξης είναι αποκαρδιωτικά, αφού οι εγκαταστάσεις ισοπεδώθηκαν, ενώ καταστράφηκε και μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων.

Δείτε ακόμα: Φτερά έκαναν οι ζάντες σε νέα Corvette (+video)

Ενδεικτικό της εντάσεως της έκρηξης είναι πως αυτή καταγράφηκε στα μετεωρολογικά ραντάρ και έγινε αισθητή σε απόσταση έως 32 χλμ. Επίσης αρκετά κτίρια στην περιοχή υπέστησαν ζημιές, ενώ τα συντρίμμια σκορπίστηκαν παντού. Κάτω από τόνους τσιμέντου είχαν παγιδευτεί 17 κλασικές Corvette. Τα αίτια της τόσο μεγάλης έκρηξης τα διερευνά η Πυροσβεστική υπηρεσία του Houston. Οι πρώτες εκτιμήσεις για την έκταση των ζημιών, αναφέρουν ότι αγγίζουν περίπου τα 22 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η ζημιά μόνο για τις Corvette αγγίζει το 1 εκατ. δολάρια!

Διαβάστε επίσης: Land Rover Defender με καρδιά από Corvette!

Το παρήγορο σε ότι αφορά τουλάχιστον τις υλικές ζημιές, είναι πως τα αυτοκίνητα ήταν ασφαλισμένα. Όμως εκτός αυτού η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να αναλάβει την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι άτυχες Corvette. Το πλέον άσχημο και μη αναστρέψιμο όμως, είναι το γεγονός πως από την τόσο μεγάλη έκρηξη υπήρξαν και δυο ανθρώπινες απώλειες.

Δείτε ακόμα: Ποιες εταιρίες δεν έχουν turbo κινητήρες;

Get it on Google Play Download on the App Store