Πωλείται ένα γνήσιο Skoda Octavia WRC!

Μερικά χρόνια πριν, η Skoda είχε συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα ράλι, το WRC, με την Octavia, η οποία είχε σημειώσει μερικές καλές εμφανίσεις. Μια τέτοια Octavia είναι διαθέσιμη προς πώληση, αρκεί να καταβάλλετε ένα σεβαστό αντίτιμο.

Η μυώδης Octavia WRC, διέθετε έναν 2.0 λτ. turbo κινητήρα 300 ίππων και 520 Nm ροπής, με την δύναμη να περνάει και στους 4 τροχούς και με το βάρος να αγγίζει τα 1.230 κιλά.

Δείτε ακόμα: Πωλείται μουσειακή Mercedes E 200 του 1995

Δεν είναι γνωστό το πόσα Octavia WRC κατασκευάστηκαν, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν μερικές δεκάδες. Αν τώρα για μερικούς από εσάς η απόκτηση μιας Octavia WRC ήταν παιδικό όνειρο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι για ένα σεβαστό αντίτιμο, μπορεί να σταματήσει να είναι όνειρο. Με 3 εκατομμύρια κορόνες Τσεχίας (116.200 ευρώ), μια γνήσια Octavia WRC μπορεί να γίνει δική σας. Το προς πώληση μοντέλο έχει κατασκευαστεί το 2002, με τον πωλητή να αναφέρει πως έχει μετάσχει σε μερικούς αγώνες, αλλά δεν γνωρίζει τους πόσους. Δηλαδή πρόκειται για ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει βγει από την γραμμή παραγωγής των WRC μοντέλων της Skoda!

Διαβάστε επίσης: Ιμιτασιόν Bugatti Veyron πωλείται για 125.000 δολάρια!

Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω μοντέλο αποτελεί ένα αγωνιστικό σημαντικό για την αγωνιστική ιστορία της μάρκας, μιας ιστορίας η οποία για 116.200 ευρώ μπορεί να βρεθεί στο γκαράζ κάποιου. Εμείς απλά ας ονειρευτούν με φέρνοντας στο μυαλό μας τα απίστευτα σκασίματα από την εξάτμιση του τσέχικου αγωνιστικού!

Get it on Google Play Download on the App Store