Ένα VW Touran έγινε ποταμόπλοιο!

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα λόγια που να περιγράφουν επαρκώς την έκπληξη όταν αντικρίζεις το θέαμα της φωτογραφίας. Αρχικά φαντάζει σαν να πραγματοποιήθηκαν τα ξόρκια από κάποια ταινία τρόμου, όπου άνθρωποι και αντικείμενα μπορούν να ενσωματωθούν μεταξύ τους.

Δείτε ακόμα: Παρανοϊκό κράμα Mercedes S-Class με φορτηγό! (+video)

Αφού συνέλθεις από το πρώτο σοκ και δεις το ντοκουμέντο ψύχραιμα, διαπιστώνεις πως κάποιος, για κάποιον λόγο, αποφάσισε να προσαρμόσει ένα VW Touran σε ποταμόπλοιο! Το άνευ προηγουμένου θέαμα κοσμεί τον ποταμό Τάμεση, με τους θαμώνες του κεντρικού Λονδίνου να είναι οι προνομιούχοι που βλέπουν το γερμανικό MPV να περνάει κάτω από τα γραφικά γεφύρια. Μηχανικές λεπτομέρειες δεν υπάρχουν, καθώς ό,τι ξέρουμε προέρχεται από την φωτογραφία που βλέπουμε.

Διαβάστε επίσης: Ρώσος έβαλε κινητήρα μαχητικού jet σε BMW E30 (+video)

Αν κοιτάξουμε προσεκτικά, ωστόσο, μπορούμε να δούμε πως στο εσωτερικό του Touran έχει διατηρηθεί κανονικά το ταμπλό. Τιμόνι δεν διακρίνεται, μιας και μιλάμε για δεξιοτίμονο και η γωνία της λήψης μας δείχνει την αριστερή μεριά, όμως υπάρχει η πιθανότητα να έχει διατηρηθεί το τριάκτινο εργοστασιακό και το ποταμόπλοιο να στρίβει μέσω αυτού – πάντα κατόπιν της απαραίτητης μετατροπής. Η ποιότητα της κατασκευής, πάντως, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως εντυπωσιάζει καθώς το Touran φαίνεται πράγματι σαν να έχει «χτιστεί» μέσα στην βάρκα.

Get it on Google Play Download on the App Store