Εντείνονται οι συζητήσεις για διπλοκάμπινο στην BMW

Η Mercedes-Benz παρουσίασε πριν λίγο καιρό την X-Class (διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή μας), το μοντέλο το οποίο θα την εκπροσωπήσει στην κατηγορία των pick-up, ενώ λίγες ημέρες πριν παρουσίασε και την X 350 d με V6 πετρελαιοκινητήρα (διαβάστε τα πάντα για αυτήν εδώ).

Δείτε ακόμη: Έτσι θα μοιάζει η Toyota Supra

Όπως είναι λογικό αυτή η κίνησή της δεν έχει αφήσει την συμπατριώτισσά της BMW αδιάφορη, καθώς πολλά είναι τα στελέχη της, σύμφωνα με πληροφορίες μας, που πιέζουν προς την δημιουργία ενός pickup, βασιζόμενο στην X2 ή σε μεγαλύτερο μοντέλο.

Τα τελευταία δημοσιεύματα έρχονται από την Αυστραλία, που θέλουν του ιθύνοντες της BMW εκεί να πιέζουν τη «μαμά» εταιρεία για την κατασκευή ενός pick, αφού η ζήτηση εκεί είναι τεράστια για τέτοιου είδους οχήματα και υπάρχει μεγάλο κενό στην αγορά, το οποίο η BMW θα μπορούσε να καλύψει. Βέβαια, από την άλλη, η BMW δεν είναι Mercedes. Δεν έχει επαγγελματικά αυτοκίνητα στον στόλο της ή βαν κλπ. Με την τάση όμως πλέον τα διπλοκπάμπινα να είναι τα νέα SUV και να γίνονται lifestyle μοντέλα, δεν αποκλείεται τίποτα.

Διαβάστε επίσης: Νέο Honda CR-V και υβριδικό με τρεις κινητήρες

Σε κάθε περίπτωση, στις πιο πάνω ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, βλέπουμε πως θα μπορούσε να είναι ένα pickup με τα σήματα της BMW, αν τελικά η βαυαρική μάρκα έπαιρνε την μεγάλη απόφαση. Το πρώτο (χρυσαφί) βασίζεται στην BMW X2, ενώ το ασημί στην BMW X5.

Get it on Google Play Download on the App Store