Επ’ αυτοφώρω το νέο Sedan της Nissan

Μόλις δυο εβδομάδες μας χωρίζουν από την έναρξη της έκθεσης της Σανγκάη, στην οποία η Nissan θα παρουσιάσει το νέο της sedan!

Η ιαπωνική μάρκα ήταν εξαιρετικά φειδωλή στις δηλώσεις για τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου, μιας και το μόνο που ανέφερε είναι πως το νέο της μοντέλο σαφώς και θα ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας, αλλά και μια σειρά καινοτόμων τεχνολογιών που θα είναι σύννομες με το Intelligent Mobility της.

Δείτε ακόμη: Πληθαίνουν τα e-POWER μοντέλα της Nissan

Οι φωτογραφίες που βλέπετε απεικονίζουν ένα δυναμικό αμάξωμα, κατά πάσα πιθανότητα του νέου Sylphy, για την αγορά της Ιαπωνίας (στις υπόλοιπες αγορές μας έχει συστηθεί ως Pulsar, αλλά και Sentra) με νέα σχεδίαση επηρεασμένη κατά πολλοίς από το Altima και το Maxima. Ειδικότερα το εμπρόσθιο τμήμα, φέρει έναν δυναμικό προφυλακτήρα, όπου κι ενσωματώνεται η μάσκα V-Motion. Οι προβολείς είναι αρκετά αιχμηροί, ενώ πηγαίνοντας προς το οπίσθιο μέρος ξεχωρίζουν τα δυναμικά φωτιστικά σώματα που αγκαλιάζουν τα πίσω φτερά.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για το νέο Nissan Juke;

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, οι ιθύνοντες της Nissan τηρούν σιγήν ιχθύος, αλλά δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί κι ο αναβαθμισμένος 4κυλινδρος κινητήρας των 1,6 λίτρων με ισχύ 140 ίππων. Η Nissan, στην έκθεση της Σανγκάη θα μας παρουσιάσει και το πρωτότυπο IMQ, το οποίο αποτυπώνει τη φιλοσοφία της ιαπωνικής μάρκας, αλλά και το πώς αναμένεται να μας προσφέρει στο προσεχές μέλλον τα crossover της -με πρώτο, καλύτερο και πιο σημαντικό το Qashqai, όπου θα γίνεται μια μίξη της ιαπωνικής κληρονομιάς με την νέα ηλεκτρική τεχνολογία.

Get it on Google Play Download on the App Store