Έπεσε σε λακκούβα και πήρε τον άξονα στο χέρι

Στην Ελλάδα οι δρόμοι μας είναι εξαιρετικά κακοφτιαγμένοι και σίγουρα από τους χειρότερους στην Ευρώπη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως και σε άλλες χώρες οι δρόμοι δεν έχουν λακκούβες. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα αυτού του Ford Fiesta πέμπτης γενιάς, του οποίου η οδηγός έπεσε σε λακκούβα, όπως λέει η ίδια και της έφυγε ο πίσω άξονας.

Δείτε ακόμη: Έπεσε σε λακκούβα και πλήρωσε γιατί την χάλασε…

Πραγματικά δεν μπορούμε να φανταστούμε τι λακκούβα ήταν αυτή, αλλά σίγουρα πρέπει να ήταν πολύ βαθιά προκειμένου να προκαλέσει ζημιά τέτοιας έκτασης και μάλιστα σε ένα καλοφτιαγμένο αυτοκίνητο όπως είναι το Ford Fiesta.

Διαβάστε επίσης: Να τι γίνεται όταν ένα αυτοκίνητο πέφτει σε λακκούβα (+video)

Το απίθανο αυτό περιστατικό συνέβη στην πόλη Bognor της Αγγλίας και όπως λέει η Daisy Boxall, κατατρόμαξε μόλις έπεσε στη λακκούβα με το αυτοκίνητό της, αλλά ευτυχώς δεν ήταν πάρα πολλά τα χλμ./ώρα με τα οποία κινούνταν εκείνη τη στιγμή. Το καλό είναι πως η οδηγός διατήρησε την ψυχραιμία της και κανείς δεν τραυματίστηκε από το ατυχές αυτό περιστατικό. Εμείς να της ευχηθούμε να έχει καλή τύχη με τις δημόσιες υπηρεσίες της Αγγλίας και καλή τύχη… Σίγουρα θα τη χρειαστεί.

Get it on Google Play Download on the App Store