Επισκευή πόρτας με τζιν και παντόφλες! (+video)

Τα χτυπήματα στις πόρτες αποτελούν συνηθισμένη ταλαιπωρία της καθημερινότητας. Ένα στενό παρκάρισμα σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ υπόθεση είναι. Στη Ρωσία, πάντως, φαίνεται ότι βρήκαν έναν φτηνό και πρακτικό τρόπο επισκευής, με σπιτικά υλικά.

Στο video του carcareru βλέπουμε μια φαινομενικά άθικτη πόρτα, κόκκινου χρώματος. Μόλις ο μάστορας αρχίσει να την σκάβει, όμως, ανακαλύπτει «θησαυρό». Το εσωτερικό της πόρτας, εκτός από αφρό και πλαστικό, έχει και τζιν με παντόφλες! Προφανώς κάποιου είδους πατέντα από συνάδελφο του Ρώσου, ο οποίος είτε δεν διέθετε τα απαραίτητα εξαρτήματα, είτε αποφάσισε να γεμίσει την πόρτα ενδύματα και υποδήματα για χαμηλότερο κόστος ( ή να τιμολογήσει κανονικά την επισκευή και να βάλει τσέπη το κέρδος). Μάλιστα, δεν μιλάμε καν για ρετάλια ή κομμένα κομμάτια. Τόσο το τζιν όσο και οι παντόφλες, μπήκαν στην πόρτα ολόκληρα!

Ο μηχανικός προέβη στην ανατομία της θύρας προκειμένου να μας δείξει την εφευρετικότητα της ρωσικής τεχνοτροπίας, αλλά και για να καταστήσει σαφές πως πλέον δεν επισκευάζεται. Για κανονική πόρτα, ο κάτοχος του αυτοκινήτου – «πειραματόζωο» θα πρέπει να αγοράσει μια ολόκληρη, σαν ανταλλακτικό.

Δείτε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.instagram.com/p/CMoPpXnr03C/

Get it on Google Play Download on the App Store