Έρχεται η φθηνότερη Mercedes-AMG όλων των εποχών

Τα αυτοκίνητα με το σήμα AMG είναι ότι πιο γρήγορο μπορείς να αποκτήσεις στην γκάμα της Mercedes και όπως είναι λογικό κοστίζουν πολύ ακριβά. Φαίνεται όμως πως οι ιθύνοντες της γερμανικής μάρκας αποφάσισαν να απευθυνθούν σε ένα ευρύτερο κοινό και έτσι ετοιμάζουν ένα πιο προσιτό μοντέλο Mercedes-AMG.

Δείτε ακόμη: Νέα Mercedes GLE με μεγάλες αλλαγές (+video)

Ο λόγος για τη Mercedes-AMG A 35 η οποία κάνει την πρώτη της εμφάνιση μέσα από δύο κάθε άλλο παρά αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Το αυτοκίνητο θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Σε αυτές τις δύο πρώτες εικόνες  μπορούμε να δούμε τη γρίλια της μάσκας εμπρός, με το σήμα AMG αλλά και τα LED φώτα. Και αυτό είναι όλο. Τα υπόλοιπα η γερμανική μάρκα τα αφήνει στην φαντασία μας.

Διαβάστε επίσης: Επέτειος 25 χρόνων από την πρώτη Mercedes-AMG

Όπως και να έχει όμως το σημαντικό είναι πως η Mercedes-AMG ετοιμάζει ένα πιο μικρό και πιο οικονομικό μοντέλο, για το οποίο γνωρίζουμε (έστω και ανεπίσημα) πως θα εφοδιάζεται με 2.0 λτ. τούρμπο μοτέρ βενζίνης και τετρακίνηση, με την ιπποδύναμή της να φημολογείται πως θα είναι περίπου στα 300 άλογα.

Get it on Google Play Download on the App Store