Έρχεται ηλεκτρικό σπορ μοντέλο από την Hyundai

Με την μεγάλη έκθεση της Γενεύης να είναι προ των πυλών, η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από το νέο της πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο.

Το όνομα αυτού: Prophecy ή ελληνιστί Προφητεία, το οποίο φαίνεται πως ενστερνίζεται τη γνώριμη πλέον σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας, την Sensuous Sportiness.

Δείτε ακόμα: Άκρως απειλητικό το νέο Hyundai i30

Οι φωτογραφίες που μας αποκάλυψε η Hyundai αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όραμα της κορεάτικης μάρκας για το μέλλον. Για την ακρίβεια και όπως ανέφεραν τα στελέχη της φίρμας, «καθορίζει την κατεύθυνση των μελλοντικών σχεδίων της Hyundai, ενώ ταυτόχρονα καθιερώνεται ως το σημείο αναφοράς της σειράς των νέων ηλεκτρικών μοντέλων της». Σχεδιαστικά τώρα, το σχήμα του αυτοκινήτου φαίνεται αρκετά αεροδυναμικό, με ρέουσες γραμμές, ενώ εντυπωσιακό είναι το πίσω τμήμα, όπου υπάρχει ένας τύπου dot matrix «πίνακας», κατασκευασμένος από LED. Προς το παρόν εξυπηρετεί στην απεικόνιση των φωτιστικών σωμάτων, αλλά ίσως στο μέλλον να αποκτήσει κι άλλες χρήσεις. Τέλος, τα φουσκωμένα πίσω φτερά θυμίζουν έντονα την Porsche 911.

Διαβάστε επίσης: Ήρθε το Hyundai Kona Hybrid: τιμές & εξοπλισμοί

Φαίνεται όμως ότι η Hyundai θα μας αφήσει σε αγωνία μέχρι και την παρουσίαση του μοντέλου στην έκθεση, σε ότι αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Δείτε το σύντομο video παρακάτω, για να πάρετε μια γεύση από το νέο πρωτότυπο μοντέλο!

Get it on Google Play Download on the App Store