Έρχεται με «διαστημικό» εσωτερικό. Ποιο είναι; (+video)

Η ηλεκτρική επανάσταση της θρυλικής εταιρείας συνεχίζεται, καθώς κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο με το προχωρημένο και πανέμορφο εσωτερικό του επερχόμενου SUV της, που θα κυκλοφορήσει του χρόνου.

Το crossover θα έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων και σύγχρονο σύστημα infotainment με μεγάλη οθόνη αφής. Όλα αυτά συνδέονται σε μια σύγχρονη κεντρική κονσόλα. Επιπλέον βλέπουμε μεταλλικές πινελιές και φωτιζόμενη επένδυση στο ταμπλό, αλλά και τα πάνελ των θυρών. Για να μην αναρωτιέστε άλλο, ο λόγος γίνεται για το Chevrolet Equinox EV.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι o μινιμαλιστικός επιλογέας ταχυτήτων, ειδικά χειριστήρια κλιματισμού και κυκλικοί αεραγωγοί στα εξωτερικά άκρα. Επίσης, το μοντέλο θα προσφέρεται με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Super Cruise που επιτρέπει τη λειτουργία hands-free σε περισσότερα από 321.869 χιλιόμετρα «συμβατών» δρόμων στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Η εξωτερική εμφάνιση του Equinox δεν είναι βεβαίως κρυφή, καθώς η Chevrolet έχει ήδη δείξει το μοντέλο σε αρκετές εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της σπορ επένδυσης RS. Ενώ υπάρχουν ανεπαίσθητες διαφορές μεταξύ των εκδόσεων, το EV διαθέτει μια νευρική μπροστινή όψη με μια πλήρως κλειστή μάσκα και μια λεπτή μπάρα φωτισμού. Το crossover έχει επίσης κρυφά χερούλια θυρών, μια εμφανή γραμμή στους «ώμους» του και στενά πίσω φώτα που συνδέονται με λεπτή φωτιζόμενη λωρίδα.

Το αμερικανικό SUV είναι εξοπλισμένο με έναν 4κύλινδρο κινητήρα 1,4 λίτρων 110 ίππων και 150 Nm ροπής, ενώ θα υπάρχουν δύο επιλογές μπαταρίας: η βασική έκδοση θα διαθέτει μπαταρία Li-ion (LPOE) 18,4 kWh, ενώ η Premier, ιόντων λιθίου (LPOE) χωρητικότητας 19,1 kWh, ικανή να προσφέρει αυτονομία έως και 390 χιλιόμετρα. Το Equinox EV θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023 και υπόσχεται να είναι ένα προσιτό ηλεκτρικό crossover που ξεκινά από περίπου 30.000 δολάρια, δηλαδή 29.000 ευρώ περίπου, με τη σημερινή ισοτιμία των δύο νομισμάτων.

Get it on Google Play Download on the App Store