Εταιρία δώρισε 4.116 αυτοκίνητα σε εργαζόμενους

Μια μεγάλη κινεζική εταιρία παραγωγής χάλυβα, η Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation προσέφερε δωρεάν στους υπαλλήλους της 4.116 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, ως μπόνους για την υψηλή τους απόδοση, αφού για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ξεπέρασαν τους στόχους.

Δείτε ακόμα: Τι κινητήρα είχε το Peugeot 406 «Τaxi»; (+video)

Η εν λόγω εταιρία διοργάνωσε μια τεράστια εκδήλωση για να γιορτάσει την επιτυχία της και να ανταμείψει τους εργαζομένους για τη συμβολή τους στην ετήσια ανάπτυξή της. Η διοίκηση βλέποντας ότι την τελευταία πενταετία τα κέρδη της εταιρίας ήταν αυξανόμενα, ήθελε να κάνει κάτι ιδιαίτερο για να ευχαριστήσει το προσωπικό, οπότε πήραν την απόφαση να κάνουν δώρο σε κάθε έναν από ένα αυτοκίνητο.

Από τα συνολικά 4.116 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, τα 2.933 ήταν Jiangling Ford Territory και τα υπόλοιπα 1.183 ήταν FAW-Volkswagen Magotan. Όλα αυτά διανεμήθηκαν τμηματικά, ενώ περιλάμβαναν δωρεάν 5 χρόνια ασφάλιση, καθώς και όλους τους φόρους.

Δείτε ακόμα: Έμεινε από βενζίνη για να έχει το κεφάλι του ήσυχο!

Οι αντιδράσεις του κοινού ήταν ανάμεικτες για το μεγάλο αυτό δώρο συνολικής αξίας περίπου 500 εκατομμυρίων γουάν (σημερινή ισοτιμία 62,5 εκατομμύρια ευρώ), ωστόσο οι περισσότεροι επαινούσαν τη χαλυβουργική εταιρεία. Κάποιοι σχολίασαν ότι η εταιρία Jianxy θα μπορούσε να τους δώσει το μπόνους σε χρήματα, αφού ακόμα και το δωρεάν αυτοκίνητο πιθανώς κάποιοι να μην μπορούν να το συντηρήσουν. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ γενναιόδωρη κίνηση.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο από την εκδήλωση:

Get it on Google Play Download on the App Store