Έτοιμο το νέο 7θέσιο Suzuki XL7

H Suzuki παρουσίασε το XL7, το νέο 7θέσιο SUV της, το οποίο ξεχωρίζει πρωτίστως για την πρακτικότητα και τους χώρους του. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκας στο Cikarang και θα προσφέρεται στην αγορά της Ινδονησίας.

Δείτε ακόμα: Ιδού το νέο Suzuki Vitara Brezza

Θα προσφέρεται με τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις (η βασική ονομάζεται Zeta, η ενδιάμεση Beta, ενώ η κορυφαία θα είναι η Alpha) με την τιμή απόκτησης να ξεκινάει από τα 230.000.000 ρουπία (14.680 ευρώ). Μάλιστα στα άμεσα πλάνα της Suzuki είναι το XL7 να εξάγεται σε 30 ακόμα χώρες. Το πρακτικό μοντέλο κινείται από έναν κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων, η ισχύς του οποίου αγγίζει τα 105 άλογα και η ροπή τα 138 Nm στις 4.400 σ.α.λ. Και οι τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις μπορούν να αποκτηθούν είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, είτε με αυτόματο 4τάχυτο, με τη δύναμη να μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς.

Διαβάστε επίσης: Ακόμα πιο περιπετειώδες το νέο Suzuki Ignis

Όσον αφορά το μέγεθος του αμαξώματος, το XL7 έχει μήκος 4.450 χλστ., πλάτος 1.775 χλστ., ύψος 1.710 χλστ., ενώ το μεταξόνιο αγγίζει τα 2.740 χλστ. Η Suzuki αναφέρει πως το XL7 έχει απόσταση από το έδαφος 200 χλστ. Σχεδιαστικά τώρα, το XL7 διακρίνεται χάρη στο μυώδες αμάξωμα, με χαρακτηριστικά που ενισχύουν τον SUV χαρακτήρα του. Θα είναι διαθέσιμο με 6 διαφορετικές χρωματικές επιλογές, ενώ η κορυφαία έκδοση Alpha θα μπορεί να επιλεγεί και με διχρωμία. Η καμπίνα είναι άνετη και πρακτική, με πλήθος θηκών για τα καθημερινά μικροαντικείμενα, ενώ πλούσιος είναι κι ο εξοπλισμός άνεσης. Ο χώρος αποσκευών στην 7θέσια διάταξη αγγίζει τα 153 λίτρα, ενώ μόλις διπλωθεί η τελευταία σειρά καθισμάτων, εκτοξεύεται στα 550 λίτρα!

Get it on Google Play Download on the App Store