Ετοιμοπαράδοτα επιβατικά και επαγγελματικά Ford

Ανταποκρινόμενη με τον καλύτερο τρόπο στη σταθερά υψηλή ζήτηση των Ελλήνων πελατών για όλα τα μοντέλα της, η Ford Motor Ελλάς καθιστά τώρα ακόμα πιο εύκολη την απόκτησή τους εξασφαλίζοντας στη χώρα μας την άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση ενός περιορισμένου αριθμού αυτοκινήτων, τόσο από την επιβατική όσο και την επαγγελματική γκάμα.

Συγκεκριμένα, χάρη στην πρωτοβουλία αυτή, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν τώρα όχι μόνο να παραγγείλουν, αλλά και να παραλάβουν άμεσα το Focus στις εκδόσεις ST-Line X, Active και Active X, καθώς και το Puma στα κορυφαία εξοπλιστικά επίπεδα ST-Line X και Vivid Ruby. Ταυτόχρονα, το ιδιαίτερα επιτυχημένο Kuga είναι επίσης άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση ST-Line, όπως και η ναυαρχίδα της γκάμας: το plug-in υβριδικό Explorer, στην έκδοση ST-Line. Όσο για τη Mustang Mach-E, οι καταιγιστικές επιδόσεις και οι πρωτοποριακές τεχνολογίες του ηλεκτρικού «pony car» της Ford είναι επίσης ετοιμοπαράδοτα, τόσο στην πισωκίνητη (RWD) όσο και την τετρακίνητη (AWD) έκδοση.

Η Ford μερίμνησε και για τους Έλληνες επαγγελματίες οδηγούς, εξασφαλίζοντας την άμεση διαθεσιμότητα στην Ελλάδα για δύο από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της. Ο λόγος για τα Transit Connect και Transit Courier, αμφότερα άμεσα διαθέσιμα στην έκδοση Trend. Τέλος, για τους λάτρεις των επιδόσεων και της απόλυτης off-road περιπέτειας, η ελληνική αντιπροσωπεία διαθέτει για άμεση παράδοση τόσο το απερχόμενο Ranger Raptor με τον καταξιωμένο 2.0λιτρο ντίζελ EcoBlue των 213 ίππων, όσο και το ολοκαίνουργιο μοντέλο που τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο 3.0λιτρο twinturbo V6 EcoBoost των 292 ίππων.

Για περισσότερες πληροφορίες και την παραγγελία αλλά και την άμεση παράδοση του μοντέλου που επιθυμούν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον επίσημο έμπορο Ford της επιλογής τους. Δείτε όλα τα μοντέλα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford εδώ: https://www.ford.gr/

Get it on Google Play Download on the App Store