Έτσι αντιμετωπίζουν τους γερανούς στην Αμερική (+video)

Έχουμε δει πάσης φύσεως video από την Ρωσία. Εικόνες που απεικονίζουν οργισμένους οδηγούς να σπάνε τα κινητά αυτών που τους τράκαραν, μέχρι ταξιτζήδες να διώχνουν κλωτσηδόν πελάτες από τα αυτοκίνητά τους που πέταξαν σκουπίδια από το παράθυρο. Την αντίδραση που είχε αυτός ο Αμερικανός όταν πήγε να του σηκώσει το αμάξι γερανός, όμως, θα την ζήλευε και ο πιο «τρελός» Ρώσος.

Δείτε ακόμα: Ένα Mazda MX-5 έτοιμο για…το Paris-Dakar (+video)

Οι λεπτομέρειες του περιστατικού παραμένουν άγνωστες, ωστόσο τα αίτια είναι πασιφανή: το γερανοφόρο όχημα κλήθηκε να απομακρύνει ένα θεόρατο pick up, προφανώς γιατί ήταν παράνομα παρκαρισμένο και εμπόδιζε. Κάποια σχόλια κάτω από το video αναφέρουν πως ο γερανός στάλθηκε από τράπεζα, με σκοπό να κατασχέσει το αυτοκίνητο. Το «πώς» και το «γιατί» δεν φαίνονται, όμως η ενόχληση του οδηγού «βγάζει μάτι». Εκεί που θα περίμενε κανείς να αντιδράσει με φωνές ή -το πολύ- με χειροδικία στον «σφετεριστή», όμως, ο (κατά τη γνώμη του) αδικημένος άνθρωπος αποφάσισε να δοκιμάσει το σύστημα τετρακίνησης και την ροπή του Ford F-150.

Διαβάστε επίσης: Σε αυτό το Audi κάνεις πεντάλ αντί να πατάς γκάζι! (+video)

Όπως θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, ακόμα και με 2 τροχούς κυριολεκτικά στον αέρα το Ford καταφέρνει να βρει πρόσφυση και να επιχειρήσει να απελευθερωθεί. Φτάνει πολύ κοντά, σηκώνει «σούζα» τον γερανό, βρίσκεται και με τους 4 τροχούς στο έδαφος όμως η αντίσταση του ειδικού οχήματος αποδεικνύεται αξεπέραστο εμπόδιο. Τουλάχιστον για όσο παρακολουθούμε, καθώς δεν γνωρίζουμε τι συνέβη όταν η κάμερα του κινητού σταμάτησε να βιντεοσκοπεί.

Get it on Google Play Download on the App Store