Έτσι κάνεις το νέο Suzuki Jimny… όπως παλιά

Φαίνεται πως το νέο Suzuki Jimny είναι ένα από τα αυτοκίνητα που περίμενε διακαώς ο αυτοκινητικός κόσμος. Αυτό δείχνει τόσο το ενδιαφέρον του κοινού, όσο και το ενδιαφέρον των βελτιωτών, καθώς ακόμη και η Liberty Walk που καταπιάνεται κυρίως με supercars, άπλωσε το… χεράκι της στο μικρό 4×4 της ιαπωνικής μάρκας.

Δείτε ακόμη: Το νέο Suzuki Jimny γίνεται…Mercedes G-Class

Αυτή τη φορά όμως, ακόμη ένας Ιάπωνας βελτιωτής, ο Jimny Centre Niigata μας παρουσιάζει το έργο του. Όπως φαίνεται και από τις εικόνες πιο πάνω, οι Ιάπωνες προσπαθούν να κάνουν το νέο Suzuki Jimny… old school. Να του προσδώσουν δηλαδή στοιχεία που το χαρακτήριζαν κατά το παρελθόν.

Έτσι, μας παρουσιάζουν μία ρετρό μάσκα, η οποία παραπέμπει στα παλιότερα Jimny, ζάντες κλασικού σχεδιασμού και εκτός δρόμου ελαστικά με λευκό προφίλ. Η εταιρεία χρεώνει περίπου 200 ευρώ για τη μάσκα και περίπου 300 ευρώ για το κάλυμμα οροφής και πίσω τζαμιών, σε λευκό χρώμα.

Διαβάστε επίσης: Τιμές και εξοπλισμός του νέου Suzuki Jimny στην Ελλάδα

Φυσικά αυτές είναι οι πρώτες από μία σειρά αλλαγών που θα κάνει το Jimny Centre Niigata, το οποίο μας εγγυάται πως το νέο Suzuki Jimny έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ρετρό τόσο όσον αφορά στο αμάξωμά του όσο και στο εσωτερικό, με μικρές αλλαγές και χωρίς να χάσει τις ικανότητές του. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο, όπως λένε οι άνθρωποι της εταιρείας.

Get it on Google Play Download on the App Store