Έτσι θα είναι η κάμπριο BMW Σειρά 8

Πριν από λίγες ημέρες η BMW αναβίωσε μετά από 19 χρόνια τη Σειρά 8 παρουσιάζοντας τη νέα, δεύτερη γενιά της. Μία γενιά η οποία μόνο στο όνομα θυμίζει την απόγονό της και στο σήμα, καθώς όπως είναι φυσικό, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες υπάρχει μεγάλο χάσμα. 

Δείτε ακόμη: Οι συμμαχίες της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ποιος είναι με ποιον!

Η νέα BMW Σειρά 8 δεν θα κάνει καριέρα όμως αποκλειστικά ως κουπέ, όπως έγινε με την προκάτοχό της, καθώς μέχρι το τέλος του έτους θα δούμε και την κάμπριο έκδοσή της. Βέβαια προς το παρόν το μόνο που ξέραμε για αυτήν ήταν πως θα έχει μαλακή, ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή. Πλέον όμως χάρη στην ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του X-Tomi Design μπορούμε να πάρουμε μια καλή γεύση από το πώς θα μοιάζει.

Εκτός όμως από την εμφάνισή της, την οποία μπορούμε να δούμε πιο πάνω, πλέον έχουμε και κάποια στοιχεία για τα μοτέρ της, αφού όπως είναι λογικό θα έχει τις ίδιες εκδόσεις, τουλάχιστον κατά το λανσάρισμά της, με την κουπέ εκδοχή της.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα πιστεύεις πόσο κοστίζει αυτό το Ford Escort

Θα τη δούμε λοιπόν ως M850i xDrive Coupe M Performance (που θα είναι και η κορυφαία), με V8 twin-turbo βενζινοκινητήρα 4.4 λίτρων ο οποίος αποδίδει 530 ίππους και 750 Nm ροπής και ως 840d xDrive Coupe. Αυτή κάτω από το καπό της θα έχει τον 3.0 λτ. πετρελαιοκινητήρα των 320 ίππων και των 670 Nm. Και στις δύο περιπτώσεις τα μοτέρ συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και τετρακίνηση.

Get it on Google Play Download on the App Store