Έτσι θα είναι η νέα Toyota Supra

Ίσως το πιο πολυσυζητημένο και δημοσιευμένο «σίριαλ» της τελευταίας διετίας, φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του. Η νέα Toyota Supra βρίσκεται προ των πυλών, όμως η τελική μορφή της ακόμα αγνοείται. Renderings επί renderings, κατασκοπευτικές φωτογραφίες, πρωτότυπα με καμουφλάζ. Έχουμε δει τα πάντα, εκτός από την πραγματική έκδοση παραγωγής.

Καιρός ήταν, λοιπόν, να γίνει κι αυτό. Ή τουλάχιστον κάτι που προσεγγίζει στον μέγιστο βαθμό την πραγματικότητα. Οι κύριοι του Supra MKV Forum πήραν τις δεκάδες εικόνες της Supra A90 (όπως ονομάζεται το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο εξέλιξης που φιγουράρει παντού τον τελευταίο καιρό) και αφαίρεσαν ψηφιακά τα αυτοκόλλητα παραλλαγής, στα χρώματα της Gazoo Racing. Και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον…αμφιλεγόμενο.

Δείτε ακόμα: Με τι αυτοκίνητο κυκλοφορεί ο πρόεδρος της Toyota;

Πίσω ξεχωρίζει η αεροτομή που σχηματίζει η πόρτα του πορτμπαγκάζ, καθώς επίσης και οι αεραγωγοί στις άκρες του προφυλακτήρα για την ψύξη των φρένων και του διαφορικού. Το έντονο ανάγλυφο στα πίσω φτερά και τις πόρτες που σχηματίζει τους φαρδείς ώμους, δίνει την ιδιαίτερη «νότα» στο προφίλ ενός μοντέλου του παραστήματος της νέας Supra. Kαι πάμε μπροστά…

Από τα πρώτα renderings και καρέ δοκιμών οι λάτρεις του ιαπωνικού sportscar είχαν εκφράσει τους προβληματισμούς τους, σχετικά με την διαμόρφωση της «μούρης». Οι ανησυχίες αυτές, τελικά, κάθε άλλο παρά αβάσιμες αποδεικνύονται, καθώς η 5η γενιά της Supra υιοθετεί τον προφυλακτήρα με τις μεγάλες εισαγωγές και την γενικότερα «φορτωμένη» αισθητική. Κάτι που είχε γίνει εμφανές από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του Α90, όμως δίχως το καμουφλάζ καθίσταται ακόμα πιο έντονη η υπέρμετρη επιθετικότητα του εμπρός μέρους.

Διαβάστε επίσης: «Aρρωσταίνουμε» με την ταχύτερη Toyota Supra του κόσμου (+video)

Κάτω από το -εντυπωσιακό, παρόλα αυτά- αμάξωμα συναντάμε έναν 3λιτρο υπερτροφοδοτούμενο 6κυλινδρο, απόδοσης κάπου μεταξύ 335 και 350 ίππων, ενώ στα «σκαριά» βρίσκονται τόσο μια 4κυλινδρη έκδοση που προορίζεται για βασική, όσο και μια κορυφαία με τις περιποιήσεις της GRMN.

Get it on Google Play Download on the App Store