Έτσι θα μοιάζει το comeback του Renault 4L

Η Renault βρίσκεται σε ρετρό οίστρο, καθώς μετά το 5 θα αναβιώσει και το 4L. Αυτές είναι οι φωτογραφίες, που δείχνουν πως θα είναι το νέο μοντέλο.

Μέχρι τώρα, η επιστροφή του «Κατρέλ» βρισκόταν στο στάδιο της έντονης φημολογίας. Εικόνες που διέρρευσαν από γραφείο κατοχύρωσης ευρεσιτεχνιών επιβεβαιώνουν τις φήμες, ενώ τα renderings του Auto Express τις μετατρέπουν σε τελικό αποτέλεσμα. Οι κάθετες γραμμές και ευθείες χαρακτηρίζουν το αμάξωμα του νέου 4L, με τα μικρά φωτιστικά σώματα και το επίσης νέο σήμα της Renault να πρωταγωνιστούν εμπρός-πίσω. To πίσω παράθυρο-σήμα κατατεθέν στην πίσω κολώνα δεν υπάρχει ακριβώς, αλλά αναλαμβάνει να το υποδυθεί ένα κομμάτι πλαστικό (που θυμίζει κάτι και από παλιές Mustang).

Όπως το πρώτο 4L ήταν ένα πολυχρηστικό αυτοκίνητο, έτσι και το καινούργιο θα ανήκει στην κατηγορία των crossovers. Το νέο 5 λογικά θα πάρει τη θέση του Twingo, οπότε με αυτή τη διαφοροποίηση, η Renault θα αποκτήσει ηλεκτρική παρουσία σε δυο ιδιαίτερα εμπορικές κατηγορίες. Φυσικά ύψιστη σημασία παίζουν τα crossover, άρα αναμενόμενα οι στόχοι πωλήσεων για το 4L θα είναι υψηλότεροι. Όπως το 5άρι, θα βασίζεται στην ηλεκτρική πλατφόρμα CMF-B και θα μοιράζεται τα περισσότερα μηχανικά μέρη με αυτό. Η παρουσίασή του, τέλος,  τοποθετείται χρονικά στο 2025

Get it on Google Play Download on the App Store