Έτσι θα είναι το επόμενο Audi A4

Έχοντας δει ελάχιστα το νέο Audi A4 Avant σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες, το γνωστό και μη εξαιρετέο Kolesa αποφάσισε να αφαιρέσει ό,τι περιττό καμουφλάζ από το αυτοκίνητο, δίνοντας μια πρώτη γεύση για το πώς μπορεί να είναι. Το επερχόμενο Β10 έχει πάρει ήδη τον δρόμο του και με τη βοήθεια των ψηφιακών απεικονίσεων, μπορούμε να δούμε κάποια σημαντικά στοιχεία του αυτοκινήτου, όπως τον προφυλακτήρα, τις πάνω και κάτω γρίλιες, αλλά και τις εισαγωγές αέρα. Ωστόσο, οι προβολείς είναι διαφορετικοί σε σχέση με το αληθινό αυτοκίνητο.

Από τη στιγμή που η Audi δεν έχει εφοδιάσει ακόμα τα πρωτότυπα με τα τελικά πίσω φωτιστικά σώματα, οι Ρώσοι εμπνεύστηκαν από τα υπόλοιπα μοντέλα του Γερμανού κατασκευαστή, με τα πίσω φωτιστικά σώματα να ενώνονται από τη λεπτή λωρίδα που διατρέχει όλο το μήκος του τμήματος. Η θύρα του πορτ μπαγκάζ και το σπόιλερ φαίνεται να αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα, ενώ ο προφυλακτήρας και ο διαχύτης έχουν μια όμορφη σχεδίαση. Το ίδιο μπορεί να πει κανείς για τις πλευρικές γραμμές του.

 

Αξίζει να τονιστεί πως το επόμενο A4 θα είναι το τελευταίο που θα εφοδιάζεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Η Ευρώπη θα έχει τουλάχιστον έναν diesel, ενώ στη Βόρεια Αμερική θα διατεθεί αποκλειστικά με βενζίνης, αρκετοί εξ αυτών υβριδικοί. Αναμένουμε συστήματα mild και plug-in hybrid, αλλά και RS 4, το οποίο θα διαθέτει κι αυτό με ένα είδος συστήματος εξηλεκτρισμού. Φυσικά δεν θα λείπει η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή e-Tron. Στις αρχές με μέσα 2023 περιμένουμε το ντεμπούτο της νέας γενιάς.

Get it on Google Play Download on the App Store