Έτσι θα είναι το εσωτερικό της 8ης γενιάς VW Golf!

Στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης του VW Group, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα αρχείο 40 σελίδων, στις οποίες αναγράφονται τα οικονομικά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς. Μέσα σε όλα αυτά τα βαρετά, εμείς οι άνθρωποι του αυτοκινήτου βρήκαμε και μερικά διαμαντάκια. Όπως για παράδειγμα τα δυο πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου Volkswagen Golf, ένα που δείχνει τον εξωτερικό σχεδιασμό του κι ένα με το πώς θα είναι η καμπίνα του!

Δείτε ακόμη: Βελτιωμένο VW Golf R «καταδικάζει» supercars (+video)

Και μπορεί για τον εξωτερικό σχεδιασμό να είχαμε πάρει μια γεύση από φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει, εν τούτοις για την καμπίνα δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα το πώς θα είναι και εκεί είναι και το ζουμί της υποθέσεως. Η καμπίνα λοιπόν του νέου VW Golf σαφώς κι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το εξωτερικό κομμάτι, το οποίο ουσιαστικά είναι μια μικρή εξέλιξη της υπάρχουσας γενιάς. Παρατηρώντας λοιπόν το σκίτσο της, διαπιστώνουμε πως η κλασική κάθετη διάταξη δίνει την θέση της σε μια πιο οριζόντια, κάτι που υπάρχει και σε άλλα μοντέλα του ομίλου. Στο ανώτερο σημείο της κεντρικής κονσόλας διακρίνεται μια «χορταστική» οθόνη αφής στο οποίο θα απεικονίζονται οι λειτουργίες του infotainment και διάφορες άλλες παραμέτρους του οχήματος.

Διαβάστε επίσης: Νικητής το VW e-Golf σε αγώνα ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Φαίνεται πως πρωταρχικό μέλημα των σχεδιαστών είναι η μείωση των κλασικών διακοπτών, κάτι που διακρίνεται από το γεγονός πως απουσιάζουν τα χειριστήρια του κλιματισμού, ο χειρισμός του οποίου γίνεται από την οθόνη αφής. Επιπρόσθετα στο αριστερό μέρος διακρίνεται μια οθόνη ακόμα, μικρότερη σε μέγεθος για την οποία δεν έχει διευκρινιστεί ο ρόλος της. Κάτω από την κεντρική κονσόλα υπάρχει ένας σεβαστός αποθηκευτικός χώρος, που πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως εκεί να ενσωματώνεται και ασύρματο πλαίσιο φόρτισης για τα κινητά.

Get it on Google Play Download on the App Store