Έτσι θα είναι το Hyundai Elantra N

Hyundai βρίσκεται σε σπορ οίστρο, παρουσιάζοντας το Sonata N Line και το νέο i30 N σε διάστημα λίγων ημερών, λίγο μετά από την επιβεβαίωση για Tucson N. Ακολούθησε το RM20e των 820 ίππων και 960 Nm, το i20 N Line μας επανέφερε στην πραγματικότητα, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει το Elantra.

Δείτε ακόμα: Νέο και ελαφρύτερο Hyundai i30 N με έως 280 ίππους

Το μικρομεσαίο κορεατικό σεντάν έχει ήδη παρουσιαστεί σε έκδοση N Line και βρίσκεται στα σκαριά το N. Η Hyundai παρουσίασε το αγωνιστικό N TCR, δείχνοντάς μας και την έκδοση παραγωγής με καμουφλάζ. Οι σχεδιαστές του NY Mammoth’s Studio το «αφαιρούν» ψηφιακά, δείχνοντάς μας την τελική μορφή του αυτοκινήτου. Όπως σε κάθε N, το Elantra ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα χάρις στον διαφορετικό προφυλακτήρα μπροστά, τη μαύρη μάσκα και τους μεγαλύτερους τροχούς.

Διαβάστε επίσης: Το Hyundai S Coupe είχε γονίδια Lotus και Mitsubishi!

Πίσω από το αγριεμένο παρουσιαστικό, περιμένουμε τον 2λιτρο T-GDI του i30 N. Οι αποδόσεις δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο με βάση το χάτσμπακ θα πρέπει να περιμένουμε την απλή έκδοση στα 250 άλογα, με την Performance των 280 να απευθύνεται στους ασυμβίβαστους. Λογικά, ίδιοι συνδυασμοί θα υπάρχουν στα κιβώτια – 6άρι χειροκίνητο και στις δύο, με την Performance προαιρετικά να εξοπλίζεται με το νέο 8άρι DCT, που πρωτοείδαμε στο Veloster N. Στο πρώτο τετράμηνο του 2021 αναμένεται να λανσαριστεί το Elantra N.

Get it on Google Play Download on the App Store