Είναι αυτό το κλειδί του νέου Nissan GT-R; (+video)

Από τους Ιάπωνες όλα είναι πιθανά! Προς το παρόν αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ένα concept κλειδί το οποίο θα μπορούσε να είναι το κλειδί που θα συνοδεύει το νέο supercar της Nissan που αναμένουμε εναγωνίως.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για το νέο Nissan GTR, αναφέρουν ότι το αναμένουμε λίγο πριν το 2021, με τους μηχανικούς να δουλεύουν πυρετωδώς για να το προσφέρουν στο τυχερό αγοραστικό κοινό στα καλύτερά του. Στα του κλειδιού τώρα, το πρωτότυπο κλειδί έχει εξελίξει ένα πρότυπο τεχνολογικό εργαστήριο στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα ο Τεχνικός Διευθυντής του, ο κ. Danny Burnside.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο Nissan GT-R που ονειρευόμαστε;

Το κλειδί όπως διαπιστώνετε κι εσείς, διατηρεί τις ίδιες διαστάσεις και το ίδιο σχήμα με αυτό που συνοδεύει τώρα το μοντέλο, αλλά εξοπλίζεται με πλήθος νέων λειτουργιών. Καταρχήν υπάρχει οθόνη αφής, όπου με το δάχτυλο του ο χειριστής πάει δεξιά κι αριστερά ανάλογα ποιες λειτουργίες του αυτοκινήτου θέλει να ελέγξει. Η αρχική εικόνα του δείχνει αν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο ή όχι, ενώ μπορεί να το βάλει και σε λειτουργία, είτε να το σβήσει αντίστοιχα. Επιπρόσθετα μπορεί να ελέγξει το υπόλοιπο του καυσίμου, καθώς και τα επίπεδα του λιπαντικού του κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: Nissan GT-R με 1.380 ίππους κάνει νέο ρεκόρ drift με 305 χλμ./ώρα!

Τρία φυσικά κουμπιά έχουν παραμείνει, με πρώτο και καλύτερο το λογότυπο του GT-R, μέσω του οποίου κλειδώνει και ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο. Τα άλλα δύο, είναι για το άνοιγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών και το τρίτο ενεργοποιεί τη κόρνα!

Δείτε πως δουλεύει, στο βίντεο που ακολουθεί!

 

Get it on Google Play Download on the App Store