Έτσι θα είναι το νέο Hyundai Venue!

Το νέο της μικρό SUV ετοιμάζει η Hyundai, το οποίο θα το ονομάσει Venue και θα το παρουσιάσει στην έκθεση Auto Show της Νέας Υόρκης. Παίρνουμε μια μικρή γεύση μέσα από τέσσερα σκίτσα που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Η μόδα θέλει τα SUV μοντέλα να αυξάνονται, κάτι που ώθησε τους ιθύνοντες της κορεατικής μάρκας να θέλουν να εντάξουν ακόμα ένα SUV μοντέλο στη γκάμα της, το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το Kona.

Δείτε ακόμη: Τα νέα Hyundai που θα έρθουν το 2019

Το νέο Venue (όπως θα ονομάζεται το νέο SUV) θα είναι ιδανικό τόσο για την καθημερινή μετακίνηση τους, αλλά και για εξορμήσεις εκτός πόλης. Τα σχέδια που ήρθαν στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν ένα δυναμικό αμάξωμα, όπου στο εμπρόσθιο μέρος διακρίνεται πως τα φωτιστικά σώματα θα είναι σε δυο επίπεδα, ενώ η μάσκα θα φέρει ένα μεγάλο άνοιγμα, εντείνοντας έτσι το δυναμισμό του Venue.

Διαβάστε επίσης: Έτσι οραματίζεται η Hyundai το cockpit του μέλλοντος!

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η οθόνη του συστήματος infotainment, η οποία έχει τοποθετηθεί στο ανώτερο σημείο της κεντρικής κονσόλας, ενώ ταιριαστά με το υπόλοιπο εσωτερικό διάκοσμο είναι και τα κυκλικά χειριστήρια του κλιματισμού. Εμπρός από τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου υπάρχει ένας ακόμη αποθηκευτικός χώρος.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Venue θα έρχονται στη δημοσιότητα όσο πλησιάζουμε στην παρουσίαση του μοντέλου στις 17 Απριλίου!

Get it on Google Play Download on the App Store