Έτσι θα είναι το νέο Peugeot 308

Ενόσω οι δοκιμές εξέλιξης για το νέο Peugeot 308 συνεχίζονται, renderings σαν αυτό του Kolesa.ru μας δίνουν μια ιδέα για το πώς θα μοιάζει.

Οι τολμηρές γραμμές δεν λείπουν από την ψηφιακή απεικόνιση των Ρώσων. Τα φωτιστικά σώματα με τις τρεις «νυχιές» για LED ημέρας και τους «χαβλιόδοντες» από κάτω, χαρακτηρίζουν το εμπρός μέρος του γαλλικού χάτσμπακ. Η κυψελωτή μάσκα είναι επίσης παρούσα, όπως και οι χαρακτηριστικοί ώμοι στο προφίλ, που διακρίνουν το σημερινό μοντέλο.

Διαβάστε επίσης: Επετειακή δεύτερη νιότη για Peugeot 205 GTi

Πίσω, τα φανάρια με τη μαύρη λωρίδα που τα ενώνει παραπέμπουν στο ανάλογο μοτίβο του 208. Ο έντονα επιθετικός προφυλακτήρας πάντως, ίσως υποδηλώνει την παρουσία σπορ έκδοσης στην γκάμα του 308, πάνω από το GT Line.

Κάτι αντίστοιχο ενδέχεται να επικυρωθεί από τους ίδιους τους Γάλλους, αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα λέγεται «GTi» ή θα ακολουθήσει το παράδειγμα του κορυφαίου 508, που ονομάζεται Peugeot Sport Engineered (PSE). Το ίδιο plug-in υβριδικό σύνολο, με τον 1.600άρη τούρμπο και τους 2 ηλεκτροκινητήρες, ακούγεται πως θα αποδίδει 300-320 ίππους και θα μπαίνει στα «χωράφια» των Honda Civic Type R και Renault Megane R.S. Trophy! Στην υπόλοιπη γκάμα οι τούρμπο βενζινοκινητήρες PureTech και ντίζελ BlueHDi, μαζί με mild και plug-in hybrid επιλογές θα καταρτίσουν μια ευρεία σειρά επιλογών για το αγοραστικό κοινό, με μια αναβαθμισμένη μορφή της πλατφόρμας EMP2 να αποτελεί τη βάση.

Δείτε ακόμα: Το λιοντάρι της Peugeot με την συλλεκτική αξία

Το νέο 308 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο πρώτο εξάμηνο του 2021.

Get it on Google Play Download on the App Store