Έτσι θα μοιάζει το νέο crossover της Renault

Πριν λίγες ημέρες η Renault μας έδειξε τις προθέσεις της σχετικά με την κατασκευή νέου μοντέλου, με μία εικόνα πάντως η οποία δεν ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε ακόμη: Με το Renault Kadjar στην Π. Επίδαυρο – Μέθανα – Πόρο (+video)

Παρόλα αυτά εμείς βρήκαμε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο site koleca.ru τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του, οι οποίες μας δίνουν μια γερή γεύση για το πώς θα μοιάζει το νέο μοντέλο της γαλλικής μάρκας.

Από τις εικόνες μπορούμε να διακρίνουμε τα εμπρός LED φώτα, τυπικού πλέον δείγματος του σχεδιασμού της Renault, σε σχήμα C, ενώ το σήμα στο κέντρο έχει μεγαλώσει και πλαισιώνεται από κυψελώδη μάσκα. Χαμηλά στο προφίλ του αυτοκινήτου ξεχωρίζει η κλίση της οροφής που προσδίδει και τον κουπέ χαρακτήρα στο αυτοκίνητο και το πλαστικό προστατευτικό με την χρωμιωμένη φάσα. Στο πίσω μέρος κυριαρχούν τα φώτα τα οποία εκτείνονται σχεδόν μέχρι το σήμα, αλλά και ο προφυλακτήρας με τη γενναία δόση χρωμίου.

Διαβάστε επίσης: Έτσι φεύγουν οι γρατσουνιές από τις χειρολαβές (+video)

Το νέο μοντέλο της Renault θα το δούμε αρχικά ως πρωτότυπο, ενώ θα ακολουθήσει η έκδοση παραγωγής του. Η διάθεσή του θα αρχίσει από την αγορά της Ρωσίας και θα επεκταθεί στον υπόλοιπο κόσμο, καθώς θα είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο.

Get it on Google Play Download on the App Store