Έτσι θα μοιάζει το νέο VW Golf

Ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην ιστορία της αυτοκίνησης, το VW Golf, αναμένεται να μπει στον 8ο κύκλο της ζωής του. Το επίσημο ντεμπούτο δεν πρόκειται να λάβει χώρα πριν το 2019, όμως οι σχεδιαστές της RemcoM Design μας δίνουν μία πρώτη γεύση από το επερχόμενο μικρομεσαίο.

Δείτε ακόμα: Η μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή VW Golf στον κόσμο

Παίρνοντας στοιχεία από διάφορα μοντέλα της σημερινής γκάμας όπως τα Tiguan, Passat και το νέο Touareg, παρουσίασαν μία πρόταση κατά προσέγγιση που θα μπορούσε να μοιάζει πολύ στο τελικό αποτέλεσμα. Ειδικά τα φωτιστικά σώματα, βάσει και των παρουσιάσεων της VW, αναμένεται να φέρουν πολλές ομοιότητες με το Golf MK8 που θα παρουσιαστεί μέσα στο επόμενο έτος.

Διαβάστε επίσης: Θύμα των ρύπων το VW Golf GTI

Η σημερινή γενιά του γερμανικού best seller βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του Group VW, κάτι που θα μοιράζεται με τον αντικαταστάτη του. Πιστή στην παράδοση, η VW δεν πρόκειται να προβεί σε επαναστατικές αλλαγές, παρά μόνο σε βελτίωση της υπάρχουσας συνταγής. Το βάρος θα μειωθεί, ωφελώντας την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων, το μεταξόνιο θα αυξηθεί προς τέρψιν των προσφερόμενων χώρων, στο επίκεντρο των κινητηρίων συνόλων θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται οι TSI, ενώ θα υιοθετηθεί και κάποια μορφή αυτόνομης κίνησης.

Get it on Google Play Download on the App Store