Έτσι θα μοιάζει το Renault Arkana R.S. αν…

Πριν από λίγες εβδομάδες η Renault παρουσίασε το νέο της SUV το οποίο ονομάζεται Arkana (διαβάστε εδώ περισσότερα για αυτό) και διακρίνεται για την κουπέ σχεδίαση του αμαξώματος. Ακόμη ένα από τα χαρακτηριστικά του όμως, που δεν περνούν απαρατήρητα, είναι και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, η οποία σε συνδυασμό με τις ζάντες 19 ιντσών, χαρίζουν σύμφωνα με τη Renault εξαιρετικές ικανότητες σε κάθε είδους τερέν.

Δείτε ακόμη: Η Renault ετοιμάζει φθηνό, ηλεκτρικό SUV

Άλλες σχεδιαστικές λεπτομέρειες του Renault Arkana εντοπίζονται χαμηλά περιμετρικά του αμαξώματος, το οποίο έχει ντυθεί από μαύρο ματ πλαστικό, που τονίζει και την πιο σκληροτράχηλη πλευρά του. Μάλιστα υπάρχουν και αρκετές ενθέσεις χρωμίου στη μάσκα, περιμετρικά στα παράθυρα, χαμηλά στις πόρτες και στους προφυλακτήρες και τέλος προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω.

Το νέο Renault Arkana θα είναι ένα παγκόσμιο αυτοκίνητο, το οποίο θα κατασκευάζεται σε διαφορετικά εργοστάσια, αρχής γενομένης από τη Ρωσία (εκεί εξάλλου κάνει και την παγκόσμια πρεμιέρα του, στην έκθεση αυτοκινήτου της Μόσχας) μέσα στο 2019. Αργότερα τόσο η παραγωγή του όσο και η διάθεσή του θα εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες και Ηπείρους. Αξίζει να σημειώσουμε πως προς το παρόν το αυτοκίνητο είναι show car (έτσι το χαρακτηρίζει η ίδια η Renault), κάτι που σημαίνει πως μπορεί να δούμε μικροαλλαγές στην έκδοση παραγωγής.

Τι θα γίνει όμως με τις υπόλοιπες εκδόσεις τα    ου; Υπάρχει περίπτωση να το δούμε και με τα σήματα της Renault Sport; Προς το παρόν είναι νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο με σιγουριά, καθώς ακόμη και το ίδιο το μοντέλο είναι στη φάση της εξέλιξης. Παρόλα αυτά οι Γάλλοι είναι αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς θέλουν να κρατήσουν τα μοντέλα με τα σήματα R.S. πιο καθαρόαιμα και όχι να τα κάνουν απλώς γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων τους.

Διαβάστε επίσης: Το Renault EZ-PRO έρχεται από το μέλλον!

Όπως και να έχει όμως, στις πιο πάνω, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστή Kleber Silva, μπορούμε να δούμε πως θα μπορούσε να μοιάζει το Renault Arkana σε έκδοση R.S.

Get it on Google Play Download on the App Store